Bemutatkozás | Hírek | Tagság | Taglista | Alapszabályzat | Versenyszabályzat | RCOR Ring Apaj | Támogatóink
MyModell | Cikkek | Leírások | Fotók | Videók | Versenyek | Rendezvények | Média ajánlat | Kapcsolat
           
Pontos idő: 2024.06.30 09:15:55

Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 302 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.20 20:14:22 
Offline
RCOR Elnök
Avatar

Csatlakozott: 2004.03.28 19:44:48
Hozzászólások: 4838
Tartózkodási hely: Vác Tel: 30/9501-836
Dévid írta:
Győrbe esik egy ideje,Valami infó pestről vagy apajról?


Pesten szárazság van.

F_Gyuri


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.21 05:38:44 
Offline
Nitrofüggõ

Csatlakozott: 2005.11.07 21:38:22
Hozzászólások: 377
Sajnos most egy 20 perce csöpög. Nem vészes, de nem enyhül.
(Apajon)

Áron

_________________
TALMAAAAAAAAA!!!!!!!!! :):):)

HoBao Hyper 9 - Novarossi Toro Nero 21T
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.21 19:52:35 
Offline
Nitrofüggõ
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.22 19:51:41
Hozzászólások: 221
Tartózkodási hely: Budapest, XIII. 06/20/590-6709
Buggy-s beszámoló, a Modell & Hobby - RCOR Kupa 2008 kupasorozat 5. futamáról. 2008.09.21 Apaj.

Elérkezett a Modell & Hobby - RCOR Kupa utolsó versenye. Az RCOR csapata és nem utolsó sorban az apaji polgármester, Novák Pál jóvoltából parádés pálya várta a versenyzőket. A piros-fehér és piros-fekete szegélykövek, a Viacolorral lerakott rajthely a nagy, 1:1 versenypályák feelingjét hozták magukkal.
A szombati nap az elemekkel (eső) és a nyeles kéziszerszámokkal (ásó, kapa, gereblye) való viaskodással telt el. Ebből mi szerencsésen kimaradtunk, mivel sürgősségi szőnyeges on-road edzésen vettünk részt, melynek végeztével jött a nagy ötlet: nézzünk le Apajra! Na uccu neki, jobb láb kinyújtva és 45 perc alatt már lenn is voltunk.
Addigra a pálya elkészült és a kitartó versenyzők már javában rótták a köröket… Összenéztünk Gergővel és megállapítottuk, hogy jó nagy marhák voltunk, mivel nem hoztuk le az autót… De azért addig-addig fondorlatoskodott, amíg ki bírta csavarni Kiss-Orbán Laci kezéből a távirányítót pár edzéskör erejéig! Így idegen autóval igaz, de mégis sikerült pár kört tekerni a pályán.
A vasárnap a koránkelés jegyében kezdődött. (05.00) Gyors pakolás, majd a hajnali zergeb@..ó hidegben 7 órára meg is érkeztünk Apajra. A szemerkélő eső nem sok jót jósolt, de szerencsére nem fordult komolyra a vízözön! A pálya nagyon laza volt, így felkerültek a nagy bütykös gumik és jött a szabadedzés. Elég jó köröket sikerült Gergőnek abszolválni így laza 20 perc után késznek és beállítottnak nyilvánítottam az autót.
A nevezés és gépátvétel után az első időmérő futam volt a miénk. Előtte biztos-ami-biztos alapon gondoltam kipróbálom a jeladót, működik-e? Átgurítottam az autót a hurok felett, de nem történt semmi… Kérdőn néztem Bognár Zolira, mi a helyzet? Adott egyet a saját jeladójából, de azzal is néma csend és hullaszag…
Na, keressük meg a hibát: -biztosan mélyre ásták a hurok vezetékeit-, hangzott el a hibamegállapítás! „Ásóra–lapátra emberek” hangzott a vezényszó, mire 6 ember kezdte kihantolni a jobb sorsra és elvileg örök nyugalomra ítélt dróthurok földi maradványait. Pár perc és 40 centi föld kiásása után az egyiptomi régészek üdvözült ábrázatát magára öltve Thief felkiáltott: megvan! Húzni kezdte, majd azzal a mozdulattal azonnal szét is szakította a hurok vezetékét. Pár perc további ásás után rájöttünk a hiba okára: a két vezeték nem egymástól 30-50 cm-re párhuzamosan volt lefektetve, hanem simán csak összetekerve (hosszában) volt leásva. Némi forrasztás után és a helyes fektetés szabályait betartva véget vetettünk az exhumálásnak és elhantoltuk az elhantolni valót.
Jött az első időmérő: Gergő viszonylag simán, harmadikként indulva pár perc alatt feljött az első helyre és magabiztosan nyerte a buggy-A időmérőt.
A második időmérő már nem volt ennyire sima… A többi futam alatt a laza talaj kezdte megbosszulni magát: kigödrösödött! Nem, szépítem a dolgot: Gergő esett-kelt! Majd kb. 6 perc után kijött, hogy nem megy, inkább megáll! A szigorú csapatfőnök- menedzser (én) persze azonnal visszazavarta: mész és tanulod a pályát büdös kölök! Véres veríték és számtalan esés után hatodikként zártuk a második időmérőt!
Összesített időeredmények alapján az első időmérőben elért időnk a rajtrács 3. helyére volt jó.
Az autót kicsit lejjebb engedtem, remélve, hogy az alacsonyabb súlypont némi-nemű stabilitással örvendeztet meg bennünket. A boxtaktikánkat 3 tankolásosra terveztem, amiben bevallom némi hazardírozás is volt, lévén az autónk 8perc és pár másodpercet tudott egy tankkal. Gondoltam, 7.30-ra jók vagyunk, ebből nyomunk hármat és már vége is a versenynek…
A rajt utáni csetepaté a szokásos 9-10. helyre való visszaesést hozta magával. Lassan kezdtek megnyugodni a kedélyek, a pulzusom is visszaállt 300-ról a szokásos 295-re, majd a 6. perc tájékán felszóltam a gyereknek: nyugi Gergő! Visszakiabált, hogy OK, majd egy laza mozdulattal kijött a depóba! Mi van?- ordítottam fel! -Tankolunk! Nem?- mondja erre! Mi pedig ott álltunk Dudkin barátommal ledugaszolt tankolóflaskával, felkészületlenül, mint Himnuszban a b@lf@..! Mindegy, ha már így alakult megtankoltuk, 7.30 helyett 6.00-ra! Oda a megtervezett 3 kiállás…!
Lesz ami lesz alapon lázas számolásba kezdtem… Azért is megcsináljuk háromból! Erre szükség is volt, mert az élen Pálla Csabi, Kiss-Orbán Laci és Áron szélvészként húztak el a mezőnytől. Gergő is magára talált feljött az élen haladó hármas és az őket követő Bársony Csabi mögé ötödiknek. A második tankolásig az idő viszonylag eseménytelenül telt , nekem még volt időm egy specialistával a közben kihullott hajamat visszaültetni a fejemre. A második tankolást akkor kezdtük el, amikor én akartam! Gergő jött ki mint s a szél, majd egy leszúrt Rittbergerrel elegánsan kiesett a rampáról… Természetesen a pálya felőli oldalára és természetesen a hátára… Naná hogy leállt az amúgy is csak az üzemanyag gőzével üzemelő motor… A bírói figyelmeztetést megkockáztatva őrült vágtába kezdtem a rampa túloldalára, majd Dudkinnak ordítottam, (40 cm-re volt tőlem) hogy izzíts és indíts, addig én tankolok! Ízzítok én, de mivel? –jött a válasz! Az izzítónk valamilyen oknál fogva a Kék-túra útvonalát követve 3 fakkal arébb költözködött. A nehézségeket leküzdve végre járt a motor, én pedig ennek örömére akkorát lendítettem az autón, hogy a Nagy Döntött közepéig nem kellett Gergőnek a gázt húznia! A futam második felében a túlélésre játszotunk. Pálla Csabi elérhetetlennek látszott, de bíztunk a szerencsékben. Sajnos Áron autójából furcsa hangok kezdek előjönni (vuduzás rulez ;) ! ) Mint utóbb kiderült, elmozdult a motortartó bakja… A többit ebből már tudjátok!
Így már a 4. helyen autóztunk. Bársony Csabi elérhetőnek látszott és pár kör után el is értük! Rövid, de szívós küzdelem után két vállra, ill. négy kerékre fektetve meggyőztük, hogy az a jó, ha mi megyünk elől! Már csak az utolsó tankolást és az azt követő 8(!) percet kellett kibírnunk! A tankolás a számított időben és viszonylag eseménytelenül telt el, leszámítva a cipőmben landoló kb. másfél deci üzemanyagot. Teltek a percek, szélvészgyorsan.. (1 perc=1 év)
Végre felhangzott Bognár Zoli bársonyos baritonja a hangszórókban: 40 mp a befutóig! Ordítok a gyereknek: nyugi, spórold el, biztos a 3. hely! Elspórolta: majdnem körrekordot nyomott az utolsó körben és két (!) másodperccel a vége előtt megkezdte ez utolsó körét! Lényeg a lényeg: körbeért, de amikor a tank fedelét kinyitva fejre állítottam az autót, EGY CSEPP ÜZEMANYAG SEM folyt ki belőle!

Hát így lettünk harmadikok! Gratulálunk a nyertes Pálla Csabinak, a második helyezett Kiss-Orbán Lacinak és mindenkinek, aki ma részt vett ezen a fantasztikus versenyen, ezen a fantasztikus pályán! Köszönet Dudkin barátomnak a meházásért, (a jövőre nézve: az első időmérőt illik mehásként a pályán, és nem 50 km-rel arrébb az ágyban abszolválni… ;) ), a szervezőknek és mindenkinek, hogy jól érezhettük magunkat!

Kercsmarics Gergő és Francii (Kercsmarics Ferenc)


Kép

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Video APAJ Ring
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 05:17:21 
Offline
Pullstarter szaggató

Csatlakozott: 2008.07.14 11:45:20
Hozzászólások: 6
Tartózkodási hely: Budapest
Szaisztok,

Itt egy Video amit Aapj-on készítettem. YOUTUBE- link

http://www.youtube.com/watch?v=CyueC4aw_jI

Hamarosan jön a többi kategóriáról is!

Üdv, köszi a szuper versenyt!!

Szabolcs ( a kasznis )


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 10:35:17 
Offline
Nitrofüggõ

Csatlakozott: 2005.11.07 21:38:22
Hozzászólások: 377
Franci, :D :D :D

a leírásodon nyerítettem egy párat.

Hagyd a seftelést, meg a szürekimportot, ragadj tollat, valszeg megélnél belőle... :)

Áron

_________________
TALMAAAAAAAAA!!!!!!!!! :):):)

HoBao Hyper 9 - Novarossi Toro Nero 21T
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 10:53:00 
Offline
RC mániákus
Avatar

Csatlakozott: 2008.05.05 07:13:01
Hozzászólások: 533
Tartózkodási hely: Budapest XXI.
Sziasztok

Franci, ez a leirás parádés, ráborultam a klaviaturára a röhögéstöl, gratula.

Tisztelt versenyzőtársak, ezúton szeretném mindenkinek megköszöni a segitségét, amit irányomban nyújtották ez a számomra fél idény alatt.
Az év elején szinte még azt sem tudtam mi az a robbanómotoros modellautó, mostanra viszont már több-kevesebb sikerrel versenyezni próbáltam.
Sikerült egy nagyon jó csapatot megismernem, akik rengeteg segítséget nyújtottak, tanácsokkal, és tapasztalatokkal láttak el önzetlenül, és már most sajnálom, hogy véget ért az idei versenyszezon, és remélem jövőre rengeteg versenyen újra találkozunk és jókat versenyezgetünk.
üdvözlettel mindenkinek: Talum Zoli ( Z' )

_________________
http://www.youtube.com/user/darusZoli


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 10:56:31 
Offline
RCOR Star
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.20 18:40:49
Hozzászólások: 6790
Örülünk, ha jól éreztétek magatokat a kupasorozaton. Szerintem jövőre is találkozunk! 8)

Addig is pár kép az 5. futamról és a szerencsésebbnél szerencsésebb nyertesekről, akik a Modell & Hobbyjóvoltából hazavihettek egy-egy autót!

http://www.rcoffroad.hu/versenyek/gal.php?verseny_id=18


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 11:53:12 
Offline
Nitro pancsoló
Avatar

Csatlakozott: 2006.03.19 10:13:27
Hozzászólások: 112
Tartózkodási hely: Miskolc
Sziasztok!

Nem nagyon szoktam írogatni de most ki kívánkozik!

NA MIT MONDTAM KI NYERI MEG A MUGEN TRUCK-OT???????

Lehet , hogy abba kellene hagynom a modellezést és nyitnom kellene a jósdát?

ÜDV!

(Dani még jó ,hogy szóltam csinálj helyet az autódba a nyereménynek!)

_________________
RC MISKOLC OFFROAD TEAM
Bársony Csaba


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 12:10:07 
Offline
RCOR Star
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.21 16:26:16
Hozzászólások: 2987
Tartózkodási hely: Budapest XXI.ker. Tel:+36-30/9410131
Gratulálok a győzteseknek és dobogós helyezetteknek.
Gratulálok a nyerteseknek akik az M&H által felajánlott tárgyakból a sorsoláson nyertek.

Köszönet mind azoknak akik részvételükkel megtisztelték az Egyesületünk kupasorozatát és bízunk benne jövőre is megtisztelitek a sorozatunkat és rendezvényeinket.
Szívesen látunk mindenkit és azon leszünk, hogy jövőre is legyen érdemes miért az RCOR kupasorozatát is választani a versenyéhség csillapítására.

Francii írásod zseniális olyan igazán Franciis amiért szeretünk.
Megédesítetted a napot sőt már a tegnap estét is, jókat röhögtem.
Talán valóban fontold meg azt amit Áron írt :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 12:22:52 
Offline
Egyhelyben pöfögõ
Avatar

Csatlakozott: 2008.06.18 07:05:16
Hozzászólások: 50
Tartózkodási hely: Salgótarján
Gratulálok a nyerteseknek és a helyezetteknek!
Egyáltalán mindenkinek aki elindult a versenyen!
Ha minden jó megy jövőre már lehet hogy én is ott lehetek, de nagyon zöldfülűnek tituláom magam, hogy egy ilyen mezőnybe belekeveredjek, ellenben valakinek utolsónak is kell lenni nem? :-D
Majd meglátjuk! A videó klassz, várom a többi linket is!

Üdv, Tamás

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 13:06:11 
Offline
RC mániákus
Avatar

Csatlakozott: 2005.02.17 14:44:32
Hozzászólások: 954
Tartózkodási hely: XXII-kerület
Üdvözletem.

Gratulálok a győzteseknek, csodálatos verseny volt.
Nagyon köszönjük a rendezőségnek, ezt a felejthetetlen hétvégét.

EZ tényleg HIHETETLEN.

Bizony tényleg többen mondták (szinte mindenki), hogy Dani barátom nyeri meg az autót. Többek között Bársony Csabi is úgy búcsúzott, hogy megyek, nincs értelme megvárnom, úgy is Varga Dani nyeri meg a Mugent.

NA ÉS MI LETT????

ILYEN NINCS.

Üdv. Kapuera

_________________
Kép
Design by www.rcpaint.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 13:44:19 
Offline
Egyhelyben pöfögõ
Avatar

Csatlakozott: 2006.02.04 19:59:44
Hozzászólások: 74
Tartózkodási hely: Budapest
Sziasztok!

Komoly elmúlás hangulatom van most, hogy megvolt az utolsó verseny is - ráadásul ősz van és hétfő….
Egy igazán szuper kupasorozat zárult le a hétvégén Apajon az RCOR ringen. Az egyetlen dolog ami némi vigaszt jelent az hogy már csak kb. 240-et kell aludni és újból rajthoz állunk. :-D - meg persze a nyílt napon még meghajtjuk a gépeket…
Eszter jóvoltából jó pár kép készült a versenyről.
A galériát itt tudjátok megnézni:


http://www.mtb-online.hu/rc_stuff/apaj5/index.html


Üdv.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 13:57:20 
Offline
Diótörő
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.20 19:09:39
Hozzászólások: 5338
Tartózkodási hely: Abu Simbel
Sziasztok!

Gratulálok én is a győzteseknek is, Daninak is, meg mindenkinek, aki részt vett az idei kupasorozatban.

És végül, de nem utolsó sorban gratuláció és elismerés jár azoknak az RCOR-es társaimnak, akik nélkül ez a kupasorozat nem jöhetett volna létre, akik versenyről versenyre ott voltak, korábban keltek 1.5-2 órával, hogy összeszerelhessék a hangosítást, nevezést intézzenek, csoportokat állítsák össze (előző nap, figyelembe véve a mindenki kérését), futamokat bonyolítsanak le, stb...stb...stb. és később menjenek 2 órával haza a rendrakás, szemétszedés (!!!) miatt, azért, hogy ez így összeálljon.

Idén az RCOR "csak" 8 versenyt bonyolított (5 RCOR-M&H kupa + Apaj kupa + MB IV. forduló, valamint felkérésre a bokri MB), ami RENGETEG volt, és akkor még nem beszéltem a sok-sok rendezvényről és bemutatókról (Mastercar Autótuning Kiállítás és találkozó Hatvan, Hatvan Város Napja, Denso családi nap, Off-Road Show - Papp László Sportaréna, stb).
Végül, de nem utolsó sorban Apaj polgármesterének Novák Pál úrnak, akinek az idei évben vitathatatlanul kiemelkedő érdemei vannak a pálya létrejöttében.

A magam, mint versenyző nevében tehát köszönetet mondok a rendezők/szervezők/segítők/támgatók egész éves munkájáért.

:Ramses Ramses :Ramses

_________________
http://www.digimappa.hu - digiMAPPA - Iktató és Iratarchiváló Rendszer - Iktatás, iratarchiválás
http://www.ocm.hu/ - OCM2000 - Integrált Vállalatirányítási Rendszer
X-Ray XB8-TQ
Nameg itt van gyilkos is


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.22 20:11:26 
Offline
Diótörő
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.20 19:09:39
Hozzászólások: 5338
Tartózkodási hely: Abu Simbel
Hi!

Felkerültek az M&H - RCOR Kupa 5. fordulójának eredményei:
http://www.rcoffroad.hu/versenyek/verse ... seny_id=18

Ezzel pedig teljes lett a végeredménye a 2008-as M&H - RCOR kupának.
Buggy: http://www.rcoffroad.hu/versenyek/kupas ... rozat_id=4
Monster: http://www.rcoffroad.hu/versenyek/kupas ... rozat_id=4
Truggy: http://www.rcoffroad.hu/versenyek/kupas ... rozat_id=4

Gratulálok a győzteseknek, melyek a következők:

Buggy:
1. Pálla "iceman" Csaba
2. Tőzsér "...leálltam..." Áron
3. Szabó "Rambó" Ádám

Monster:
1. Varga "Mákos" Dániel
2. Hegyi Dániel Máté (akinek már eleve 3 neve van, nem kapott titulust)
3. Magyar "mindig jól setuppolok" István

Truggy:
1. Kozma "Piit" Péter
2. Varga "nagyonMákos" Dániel
3. Svajda "nyomjadneki" Attila

:)

:Ramses Ramses :Ramses

_________________
http://www.digimappa.hu - digiMAPPA - Iktató és Iratarchiváló Rendszer - Iktatás, iratarchiválás
http://www.ocm.hu/ - OCM2000 - Integrált Vállalatirányítási Rendszer
X-Ray XB8-TQ
Nameg itt van gyilkos is


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.23 13:09:19 
Offline
Egyhelyben pöfögõ
Avatar

Csatlakozott: 2005.12.06 13:13:57
Hozzászólások: 65
Tartózkodási hely: Győr
Hello Ramses,

Az "Iceman" a Raikkonen nem? Csak ő egy kicsit többet kap a hobbyjáért, mint amennyit én költök rá... :lol:

Gratulálok én is minden résztvevőnek, aki végigversenyezte ezt a kupasorozatot.
Örvendetes, hogy sok fiatal, gyerek is részt vett a megmérettetésben.
Csak így tovább! eljen:

Üdv.

Pálla Csaba


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.23 13:49:48 
Offline
Diótörő
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.20 19:09:39
Hozzászólások: 5338
Tartózkodási hely: Abu Simbel
palla írta:
Hello Ramses,

Az "Iceman" a Raikkonen nem? Csak ő egy kicsit többet kap a hobbyjáért, mint amennyit én költök rá... :lol:

Gratulálok én is minden résztvevőnek, aki végigversenyezte ezt a kupasorozatot.
Örvendetes, hogy sok fiatal, gyerek is részt vett a megmérettetésben.
Csak így tovább! eljen:

Üdv.

Pálla Csaba


Hát ezt csak te tudod, hogy többet kap-e a Raikönnen, mint te :) Amúgy igen, Raikönnen-t szokták Iceman-nak hívni.

:Ramses Ramses :Ramses

_________________
http://www.digimappa.hu - digiMAPPA - Iktató és Iratarchiváló Rendszer - Iktatás, iratarchiválás
http://www.ocm.hu/ - OCM2000 - Integrált Vállalatirányítási Rendszer
X-Ray XB8-TQ
Nameg itt van gyilkos is


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.23 13:50:58 
Offline
Nitrofüggõ
Avatar

Csatlakozott: 2005.12.12 22:11:28
Hozzászólások: 218
Tartózkodási hely: Győr
Sziasztok!

Ezúton szeretném megköszönni az RCOR egyesületnek az idei
fáradtságos,és kitartó munkáját.
Azt kell, hogy mondjam a szezon végére Magyarország egyik
legszínvonalasabb pályáját sikerült létrehoznotok.

Csak így tovább srácok! hurra

Sporttársi üdvözlettel:

Szabó Ádám /Szabics/

_________________
Tamiya TRF 416 WE


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.23 17:25:39 
Offline
Pullstarter szaggató

Csatlakozott: 2008.03.20 07:14:18
Hozzászólások: 23
Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz.
Nagyon klappolt minden!!!
A szezon elején nem is goldoltam volna hogy ennyire magával fog ez az egész ragadni. A versenyek, a fíling, a szervezés(profi munka).
Tényleg csak köszönni tudom hogy részese lehettem!!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.23 20:31:34 
Offline
Nitrofüggõ

Csatlakozott: 2005.11.07 21:38:22
Hozzászólások: 377
Uraim,

szóban már megtettem, ezúttal had tegyem tiszteletem írásban is.

Magam, és a HoBao-s csapat nevében köszönöm az egész éves
teljesítményt, munkát, energiát amit azért tettek, mi modellezők,
a sportág, a közösség jól érezzük magunkat.

Remélem jövőre a feszült "politikai" légkör is enyhül, és talán
a versenyek szervezése körül is nagyobb egyetértés lesz
a különböző erővonalak között.

Ramses, kösz a becenevet, több mint találó... :)

Idézet:
2. Tőzsér "...leálltam..." Áron


Na, akkor Üdv: Tőzsér ...leálltam... Áron... :)

_________________
TALMAAAAAAAAA!!!!!!!!! :):):)

HoBao Hyper 9 - Novarossi Toro Nero 21T
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.24 08:07:22 
Offline
karbantartós
Avatar

Csatlakozott: 2004.01.21 12:08:13
Hozzászólások: 4361
Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicsérő szavakat ismét és újra! Örülünk, hogy elégedettek vagytok azzal, amit csinálunk.

Ez jövőre is így lesz, talán további, új meglepetésekkel.

üdv,
Cs.,


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 302 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség