Ez a videó megint csak nagyon ütős szerintem. A csávó aki kezeli ezt a monstrumot, igen csak bátor. Én tutti hogy nem ültem volna bele ebbe a monstrumba az ő helyében. De a műsorvezető is nagyon merész, mert a videó vége felé a 15 tonnás szörny alatt nézelődik. Az oszlop se semmi, de azért kellett 4 másik szörny is a biztosításhoz.
De az egészben azt nem értem, hogy kinek a fejéből pattant ki ez az egész ötlet. El sem tudom képzelni, hogy juthat egy ilyen dolog akárkinek is az eszébe.
Kíváncsi lennék olyanok véleményére is, akik hasonló nagy monstrummal dolgoznak, hogy ők hogy látják, mennyire nehéz ez a dolog, amit a csávó csinál ezzel a géppel.
Egyébként a gyártó cégnek is egy igen nagy reklám ez a videó..
http://www.mommo.hu/media/Munkagep_akrobata
Direkt nem írtam konkrétumokat, hogy miről is szólnak a videók, hogy még jobban felcsigázzam azok figyelmét, akiket érdekkel hogy miről is van szó.
üdv
Paler
_________________ XRay T2 Pro + Speed Dodge Stratus
Spectrum DX3S
Nos uraim, fülhallgatót fel, egy kényelmes székbe hátradőlni, és a zene és videó segítségével visszautazhatunk az 1905-ös San Franciscoba. Érdekes volt az akkori emberek közlekedési morálja, de lehet hogy annak ellenére a b baleset is kevesebb volt mint manapság.
Nekem mindenesetre nagyon tetszet ez a videó, ami segített egy kis időre elazítani és elvinni a múltba.
Hááát öööö...
Ilyenkor hol vannak az állatvédők?
Állat: Leteperi a fickót, majd ha nem mozog, otthagyja
Ember: Kötél az állat nyajkára, és ha nem mozog, tovább hergeli...
No meg esernyővel idegesíti...
Hajrá! Ezek vagyunk MI!
Persze igyekszem tiszteletben tartani mindenkinek a népi szokásait...[/size]
Nem a videót minősítem, azzal nincs baj! HAJRÁ BIKA!!!!!
A legjobb, mikor leugrik a fickó a kő megaslatról, és teljes lendületből tompítás nélkül pofára esik. A bika meg hozzá sem ért! hihihi
Elküldve: 2010.02.08 19:03:24 Hozzászólás témája : Érdekes videó de nem RC !!!
Nos uraim, ennek a videónak tényleg semmi köze a modellezéshez.
Ez a videó egyben vicces és egyben erős idegzetűeknek is való ;D
Szal aki bírja az erős jeleneteket csak az nézze meg.
Elmondhatjuk hogy az emberek néha nagyon vakmerők, talán túlzottan is
Azt nem tudom hogy jó pár ember hogy a fenébe tud, egy-egy ilyen esés, repülés, ütés után lábra állni, de vannak Terminátorok, vagy legalább is karboncsontvázasak.
Na itt a videó, ami valójába 2 videó. Mikor az elsőnek vége, jön automatice a második.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban