Modell&Hobby-nál minden van bele. Elképesztő, mit tud egy ilyen zsebcirkáló BL szettel. Igaz, Molb ?
Én nem bántam meg, ennyit bőven megér, amibe kerül.
Robi
_________________ HPI Wheely King 9,5T BL
Tamiya TA-02 9,5T BL
Tamiya Fighter
Maverick Atom XT
Specter V25
Üdv !
Hát, elég kicsi az érdeklődés...
Nos: nejem megajándékozott egy ilyen kis masinával. Alapban elég tetszetős jószág: olajos telók, 1100 mAh akku, alu kardán, teljes golyóscsapágyazás, FM modulátorú rádió. Nagyon preciz, nem lityeg-lötyög semmije, nagyon fürge, kb 30-35 km/óra a sebessége.
Állítólag Team Assiciated koppintás. Erről esetleg valakinek infója?
Robi
Szia Bobek !
Elég régi hozzászólás ez tudom de lenne egy két kérdésem a kis autóddal kapcsolatban.
Én mostanság gondolkodtam egy ilyen beszerzésén és kérdés:
Az alap aksival kb mennyit lehet autózni ?
Mennyire lehet hozzá alkatrészeket kapni ?
Valóban megéri meg venni ennyiért ?
Válaszod előre is köszi
A motortartó tört eddig csak ketté, talán a 2-ik akkunál. Acélból csináltam újat. Akkor már BL volt bennt. Eddig olyan 15 töltést mehetett 2200 mAh akkuval. Amúgy minden van bele. Spur-pinionból betáraztam, de nem látszik kopásnak nyoma.
végre nem csak magamnak irogatok
Valakit megkérek, hogy videózzon, és feltolom !
Robi
Tamiya TA-02 9,5T BL
Tamiya Fighter
Maverick Atom XT
Specter V25
Időközben került bele egy 6800 kV mamba szett és 2200 mAh 2S LiPo. Igazi méregzsák lett.60-65 km/órát simán megy. Kellemes meglepetésként úton marad, könnyen irányítható.
Remélem nem megint csak magamnak irogatok, amit pár nap mulva szépen törölnek
Senki nem használ ilyet ?
Tamiya TA-02 9,5T BL
Tamiya Fighter
Maverick Atom XT
Specter V25
Üdv !
Hát, elég kicsi az érdeklődés...
Nos: nejem megajándékozott egy ilyen kis masinával. Alapban elég tetszetős jószág: olajos telók, 1100 mAh akku, alu kardán, teljes golyóscsapágyazás, FM modulátorú rádió. Nagyon preciz, nem lityeg-lötyög semmije, nagyon fürge, kb 30-35 km/óra a sebessége.
Állítólag Team Assiciated koppintás. Erről esetleg valakinek infója?
Robi
Tamiya TA-02 9,5T BL
Tamiya Fighter
Maverick Atom XT
Specter V25
A címben szereplő modellről szeretnék infókat, tapasztalatokat, tippeket kérni. Akinek van már , írja le mit lehet várni ettől a géptől, mire kényes....
Robi
Tamiya TA-02 9,5T BL
Tamiya Fighter
Maverick Atom XT
Specter V25
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban