Bemutatkozás | Hírek | Tagság | Taglista | Alapszabályzat | Versenyszabályzat | RCOR Ring Apaj | Támogatóink
MyModell | Cikkek | Leírások | Fotók | Videók | Versenyek | Rendezvények | Média ajánlat | Kapcsolat
           
Pontos idő: 2024.04.28 05:01:56

Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 111 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Hello
HozzászólásElküldve: 2010.10.24 17:16:14 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2009.04.06 17:42:46
Hozzászólások: 154
Köszönjük szépen minden versenyzőnek és a segítőiknek a részvételt és a sportszerű versenyzést.Gratulálunk Mindenkinek az elért eredményéhez.
Reméljük a MINDENKI JÓL ÉREZTE MAGÁT!!!!

Szerencsénk volt az időjárással is mert 17:45 kor elkezdett esni az eső.

Köszönünk mindent FERENCY ZSOLT-nak FERENCY OPTIKA
NEHÉZ JÁNOS-nak ANDL HUSQVARNA
és az egyesület tagjainak a SEGÍTSÉGET!!!!


Reméljük jövőre ismét tudunk FUTAMOT RENDEZNI. Persze ha lesz rá érdeklődés.
A Nyáron Szeretnénk rendezni egy verseny DE az még TOP SECRET !!!!
REMÉLJÜK MEGINT ÚJDONSÁGGAL RUKKOLHATUNK ELŐ!!!!


Üdv KETYE

KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT MINDENKINEK

_________________
PINK-DURANGO DNX 408T


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2010.10.24 18:19:00 
Offline
Pullstarter szaggató

Csatlakozott: 2010.08.27 16:11:30
Hozzászólások: 42
Tartózkodási hely: Veszprém
köszönjük a lehetőséget,nagyon jó nap volt!
jelesre vizsgáztatok verseny szervezésből!
üdvözlettel: amper kergetők


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.10.24 19:03:06 
Offline
Nitrofüggõ
Avatar

Csatlakozott: 2010.04.19 19:26:28
Hozzászólások: 226
Tartózkodási hely: Vas, Kemenessömjén
Sziasztok!

Jó volt a verseny, jól éreztem magam. A csapat is jól összejött. (Feláldozhatók) Részemről a "versenytechnika" kicsit csődöt mondott, de azért maradt olyan csapattárs akinek az autója végig bírta. :)
Nem sok képet készítettem. Azt a néhányat ITT megtaláljátok.

_________________
Üdv: Ákos
+36306072237
Dragon-Photo
Fotóblog


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: találkozó
HozzászólásElküldve: 2010.10.24 21:44:06 
Offline
Egyhelyben pöfögõ
Avatar

Csatlakozott: 2009.08.12 18:52:01
Hozzászólások: 75
Tartózkodási hely: szeged
Sziasztok.

Nagyon szépen köszönjük, hogy részt vehettünk egy ilyen remek versenyen.
Legközelebb is számíthatok ránk, ha ráérünk szívesen megyünk, főleg a buli és az ebéd miatt, jó csapatok jöttek össze.
A kezdőknek üzenném ne legyenek szégyenlősek a versenyzést valahol el kell kezdeni.

Szöged


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.10.25 08:18:04 
Offline
RC mániákus
Avatar

Csatlakozott: 2008.12.27 19:00:49
Hozzászólások: 882
Tartózkodási hely: Balatonfűzfő
Sziasztok!

Köszönjük a lehetőséget.
A pályát már ismertük. A talaj tapadása hibátlan volt, csak iszonyatosan ki gödrösödött a döntőben.
A szervezés jól vizsgázott, a hangosítás lehetett volna hangosabb is, mivel már az állvány túlvégében is csodálkozva hallgattam, hogy az időmérő bemelegítőből 2 perc van hátra. :) Mi az út mellett tanyáztunk és ott már tényleg nem volt halható. Ide jó lenne egy külön hangfal. Legközelebb erre még rá lehetne gyúrni. Ha kell akkor hangfalat, erősítőt tudok vinni. Mer hát nem csak po_ázni akarok, hanem segíteni is.

A box utca és az állvány low-cost-os de tökéletes. Így kell ezt csinálni. Nem kell százezreket bele tenni, ahhoz hogy használható legyen. Persze lehet ezt fejleszteni, de így is sikerült, lebonyolítani egy jól sikerült versenyt. A box utca felvezetőjén nagyon jól repült a box feléig az autó. :twisted: Persze ezt az arcoskodást abba is hagytuk, mikor bemondtátok, hogy bünti jár érte. :)

Nem tudtam elképzelni, hogy hogy is fog lebonyolódni a verseny.

Alap szabályok:
Egy csapatban 3 ember van, 3 autóval, 1 jeladóval. A meg tett körök száma dönti el a versenyt. A rajt sórend időmérő futam alapján dől el, mint egy normál döntő előtt. Természetesen a időmérőn a csapatból 1 ember megy, akit a csapat választ. (2.-ak voltunk az időmérőn)

Természetesen a csapaton belül dönthettek, úgy is hogy csak a pilóta cserél és az autó nem, vagy egy jó pilóta megy sokat, attól függően hogy állnak. Mi ezt teljesen az egyenlőség és a kényszer mentén csináltuk. :)

A futam közben ketten voltunk a boxban, 1 ember fent. 3 tankolásonként cseréltünk. Ez a csapaton belüli azonos autózási idő ért volt. Cserénél jeladót is cseréltünk, ezért egy olyan helyre raktuk mind a három autóban a jeladót ahol könnyű volt cserélni. Cserénél csak egy ember volt a boxban, aki kivette a bejövő autót, átrakta a jeladót és berakta az új autót. Közben az emelvényen helyet cserélt a pilóta. A boxban a tankolások közben folyt a következő autó felkészítése, légszűrő csere setup módosítás. Melegítés a boxban volt illetve az első körökben. Természetesen nem ment ilyen simán a dolog. Első autónk megállt a 2. tankolás után. Próbáltuk indítani, nem ment. Gyorsan át a jeladót, és indítottuk a következőt. Gyors pilóta csere. (Ezek voltak az igazán izgalmas pillanatok) :). Még visszagondolva is felpörög tőle az ember. Míg ment a második pilóta megnéztük a kocsit. Elszakadt a kipu tömítés. Semmi baj az állvány alatt gyors tömítés és gyertya csere. Közben tankoltuk a bennlévőt, aztán jött a következő csere. Igen ám de az autóm nem akart elindulni. Lejárt a benn lévő 6 perce. Így bejött meg tankoltuk, és ment még 6 percet. Ezalatt életet leheltem az enyémbe és a 6 perc végén csere. Hozzá teszem, 1 start paddal nem lehet megcsinálni. Érdemes autó aksit használni, mert az én padom lemerült. A sok indítgatás miatt.

Nagyon élvezetes volt. Hiszen mindenki versenyző is volt és mechás is. Plusz ha kellett akkor rohantunk egymás kocsijáért felállítani. A nevezési díj is baráti volt (2000 Ft) és így az is elindult, aki azelőtt nem is gondolt arra, hogy ő versenyezzen. Na ezután biztos hogy mindig ott lesz. :)

Aztán volt aki meglátta benne a lehetőséget és készít 3500 pénzért full szerkesztett DVD videót a napról. Mi a csapatunknak 1-et rendeltünk, majd közösen meg nézzük egy sör mellett. (Egy téli estén nincs is jobb mint a saját versenyed videóját nézni a csapat tagokkal, és magyarázni a barátoknak, hogy mi is történik.)

Még egyszer köszi mindent!

Ha lehet akkor az eredmény táblákat tegyétek ide fel. Köszi!

Tavasszal Balatonfűzfőn mi is rendezünk ez alapján egy versenyt. Amatőr pálya, amatőr és profi indulókkal.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.10.25 09:59:42 
Offline
Nitrofüggõ
Avatar

Csatlakozott: 2010.04.19 19:26:28
Hozzászólások: 226
Tartózkodási hely: Vas, Kemenessömjén
Sziasztok!

Először is köszönöm a lehetőséget én is! Nagyon jó volt szervezés!
Első versenyem volt. Mindent egybevetve nagyon jól sikerült, jobban mint azt a csapatunk várta. Részemről pénteken még az sem volt biztos, hogy egyáltalán el tudok indulni. Sajnos akkor volt időm szétszedni és átnézni az autót. Mint kiderült, az első difiházba beletört a lengőkar befogó mindkét csavarja. Nagy nehezen kifaragtam, majd jött az epoxi gyanta, üvegszövet és még ami a kezembe akadt. Féltem, hogy ez nem fogja bírni, de mint kiderült az autónak ez volt az egyetlen része amivel nem volt gond.
Első szabadedzésen gond volt a kuplungal. Alu pofákat raktam be szombaton, de ezek mindíg beragadtak. Utna kirázódott minden létező csavar a karburátorból. Ennek következtében egyszercsak nem akart menni az autó és 50 fokos volt közben a motor...
Javítás következett, aztán próba. Ekkor kezdtek furcsa hangok jönni a motorból és sorozatosan leállogatott. Mepróbáltam szétszedni, amolyan "ennek már mindegy, de kíváncsi vagyok rá mi a baja" alapon. Természetesen a hüvelyt nem tudtam kivenni, így a főtengelyt sem, pedig a csapágyakra gyanakodtam. Mindegy, összeraktam, új kuplungcsapágyakkal, hátha az volt a gond.Természetesen a hang megmaradt, de az autó ment.
A versenyen Zoli indult elsőnek az 1:10-es Carsonnal. 2 kört tervezett menni,a miből 3 lett. (a 2 kör végén elment az első hajtása) Viktornak ki volt lazulva 2 csavar az autón. Szerencsére észrevettük indításkor. Ő ment 6 tankot, aztán cseréltünk. Nekem a Lightning 4-5 kört bírt, aztán eltört a keréktengelyem. Újabb csere, majd javítás a boxban. 2 tank után ismét cseréltünk. 6 percre tankltunk, és úgy számoltuk bírni fogja az autó. Az első tankolás közben leállt. Utána a pályán állt meg. Ekkor már éreztem, hogy valami nem stimmel, a motort hallottam a célegyenesben leforogni, de az autó nem úgy ment ahogy kellett volna. Sokat mentem nyélgázon és újra megállt, de ekkor már a pályán. Újabb tankolás és kimentem még egyszer, utoljára. Ismét 6 percre számoltunk, de megállt az autó. Viktor ment ki helyettem, de körülbelül 20 percel a verseny vége fele szólt, hogy baj van, mert merül a vevőaksi. Elindítottuk az enyémet, de kiderült, hogy a központi difi hibája miatt nem ment úgy ahogy kellett volna. Enyémből aksi ki, Viktoréba be, mivel már csak az az egy autó volt talpon.
Nem volt probléma mentes az első verenyünk. Ez a teljesítmény a 4. helyre volt elég. Ami annak fényében, hogy mind a 3-an most indultunk először, egy jó eredmény.
Mint ahogy Szanyin is írta, a nevezési díj baráti volt. Ez nagyban segített eldönteni, hogy indulok-e vagy sem. Számomra az sem volt mellékes (ha jól tudom a csapat többi tagja is így van ezzel), hogy az MMSz tagság nem volt feltétel. Kipróbálhattuk magunkat és az autónkat verseny körülmények közt.
Zoli nagyon jól teljesítet mint csapatfőnök és fő mehás. Remélem jövőre is összejön ez a verseny és ez a csapat! :-D

_________________
Üdv: Ákos
+36306072237
Dragon-Photo
Fotóblog


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Pápa 2órás a GS-Racingal !
HozzászólásElküldve: 2010.10.25 12:10:31 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2010.06.06 11:33:20
Hozzászólások: 119
Tartózkodási hely: 2310
szanyin írta:
Sziasztok!

Köszönjük a lehetőséget.
A pályát már ismertük. setup módosítás. Tavasszal Balatonfűzfőn mi is rendezünk ez alapján egy versenyt. Amatőr pálya, amatőr és profi indulókkal.



Sziasztok, mi is csak gratula mindenért a VEGYES csapat nevében.
Legközelebb is megyünk mindenképp.

Főleg a kezdőknek mondanám , hogy ismét bizonyítottak a GS Storm autók és SH motorok a megbízhatóságból és strapabírásból, ezért Merem ajánlani mindenkinek.

A csapatban 2db GS storm CL-1 el befutottunk a 3.pos.ba a nagy Truggyk után.
A 3 autóból csak ezzel a kettővel autóztunk végig a döntőbe, hárman. Ráadásul az utolsó 45-50 percet folyamatosan az én CL-1 el mente végig J.Gábor barátom, nem kevés borulással (sok gödör, sok truggy, sok ütközés miatt) és gond nélkül.

Én személyesen végig csináltam ezzel az ún. alap rtr autóval az RCOR ben az egész verseny idényt (5.pos) , egyetlen alkatrész hiba és kiállás nélkül, pedig nem vagyok profi , még :) és sokszor borultam eleinte.

JA Bocsi ha elragadtattam magam, csak azért írtam mert nagyon vegyes volt a mezőny, sok amatőrrel . Ez nekik szól, hogy a sok csalódást megelőzzék!

Ja még 1x köszi JÓZSINAK a részvételt, n.ügyes volt várjuk a jövő évi versenyeken, őt is :)

Köszi mindent! P.

_________________
---- Email: tlrpeti@gmail.com -------- Mobil: 06309198767 ----------
TLR 8ight 3.0
TLR 8ight 2.0 EU
TLR TEN-SCTE 2.0
LOSI JRX-S Type R
RB Concept 21. , SANWA M12
AKA, Proline, Xceed, Savöx, HI-TEC


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: képek
HozzászólásElküldve: 2010.10.25 18:20:00 
Offline
Egyhelyben pöfögõ
Avatar

Csatlakozott: 2009.08.12 18:52:01
Hozzászólások: 75
Tartózkodási hely: szeged
Sziasztok urak. Készült pár darab kép a versenyről. Igaz a fotósunk egy kicsit a csapatunk fele húzott de azért a többieknek is jutott pár képkocka.

http://picasaweb.google.hu/dolfintherea ... irectlink#

Videó is lesz de még elkészítése folyamatba van.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Hello
HozzászólásElküldve: 2010.10.25 19:12:45 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2009.04.06 17:42:46
Hozzászólások: 154
Köszi ZÜMI a képeket!!!!!!Nagyon Jók lettek!!!! Nem sokára Mi is rakunk fel még nem kaptam meg a fotóstól őket. Köszi Mindenkinek a képeket és videókat.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
PINK-DURANGO DNX 408T


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.10.25 21:11:07 
Offline
Pullstarter szaggató

Csatlakozott: 2008.01.14 16:15:45
Hozzászólások: 18
Sziasztok kollégák,bajtársak,csapattársak,nitrókergetők......................és mindenki aki szereti a modellezést.

Hétvégén 2010.10.24 megtörtént a PÁPA-i Modellező Egyesület jóvoltából az "1",első 2 órás OFF-ROAD váltóverseny 1:8 kategóriában,és az ezt követő 1:5 versenye amelynek nagyon sok résztvevője volt.Nem is húznám tovább a dolgot beszéljenek a képek.Üdv mindenkinek.



http://picasaweb.google.com/HHudini/RCV ... 24DakaPME#


Vissza a tetejére
 Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.10.26 06:03:20 
Offline
Nitro pancsoló
Avatar

Csatlakozott: 2010.03.22 14:00:38
Hozzászólások: 135
Tartózkodási hely: Ajka
Két videó, kösz Gergő.

http://www.youtube.com/watch?v=41rI_j47-jo

http://www.youtube.com/watch?v=9HJ0Gyt9 ... 60E8H7_Bwk


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Pápai verseny
HozzászólásElküldve: 2010.10.26 06:55:19 
Offline
Pullstarter szaggató

Csatlakozott: 2010.03.25 17:04:28
Hozzászólások: 33
Tartózkodási hely: Répcelak
Üdv

A Szegedi csapat részéről én is ott voltam és készítettem pár fényképet.
Ezen a címen megnézhetitek:

http://picasaweb.google.hu/dolfintherea ... directlink

Van egy videó is, a pontos linkjét nem tudom, mert reggel még feltöltés alatt volt, de már felért.
www.dailymotion.com/dolfinthereal
címen a legelső videó lesz. Egy kis összeállítás a versenyről.
Jó buli és jó verseny volt.
Gratula minden csapatnak.
Dolfin

_________________
Dolfin
---------
Himoto ZmotoZ 3 - EZRun 13t Brushless motor
Quick 60A ESC; LiPO battery + optikai tuning
ELEKTRO POWER FOREVER!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Pápai verseny
HozzászólásElküldve: 2010.10.26 08:55:33 
Offline
Nitrofüggõ

Csatlakozott: 2004.03.27 19:57:07
Hozzászólások: 212
Gratula a pályához és a versenyhez!

_________________
TEAM LOSI RACING 8ight 2.0 EU
RB CONCEPT Engines
AKA Tires
PRO-LINE Tires & Accessories
SANWA Radio & Servos


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: pápa
HozzászólásElküldve: 2010.10.26 20:55:05 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2007.11.20 18:03:29
Hozzászólások: 195
SZIASZTOK!

Köszönjük a sok elismerő hozászolást természetesen lesz fojtatása!
Kicsit elvagyok havazva a dolgaimmal ezért késtem meg a végeredménnyel és természetesen fotók is lesznek,van vagy 1500db fotó! Igyekszem feltölteni őket!

üdv!


1 SZÖGED 156 KÖR
2 TYÚKÓL DRIFT TEAM 153 KÖR
3 VEGYES CSAPAT 146 KÖR
4 FELÁLDOZHATÓ 145 KÖR
5 FŰZFŐ TEAM 134 KÖR
6 AMPER KERGETŐK 120 KÖR
7 MOTUL SHOP .EU 93 KÖR
8 S-TEAM SE 77 KÖR
9 TRUGGY-BUGGY TEAM 76
10 CSABRENDEK 52 KÖR

_________________
MUGEN MBX6 M-SPEC
TEAM DURANGO DESC410R
TEAM DURANGO DEX210
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.10.30 09:31:53 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2008.02.01 15:57:21
Hozzászólások: 114
Tartózkodási hely: Pápa
sziasztok

Van pár képem a versenyről:
http://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/1042/20101030101539/verseny_papan.html


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.05 11:05:59 
Offline
RC mániákus
Avatar

Csatlakozott: 2008.12.27 19:00:49
Hozzászólások: 882
Tartózkodási hely: Balatonfűzfő
Nagy királyok vagytok! Tőletek zeng a modellező ipar. :)

http://sylkamodell.hu/hirek/?p=2840

Ez eredmény!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.05 11:27:02 
Offline
RC mániákus
Avatar

Csatlakozott: 2007.10.15 14:55:12
Hozzászólások: 650
Tartózkodási hely: Budapest, XIX. ker
Sziasztok!

A versenyen volt szó róla, hogy készül vágott videó a versenyről.
Van esetleg vmi infó, hogy hogy áll a dolog?

Köszi,
SzL

_________________
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re:
HozzászólásElküldve: 2010.11.05 12:18:24 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2010.09.05 18:25:33
Hozzászólások: 115
Tartózkodási hely: Sopron
Sziasztok.

Állítólag a héten kész lesz a DVD (bár már péntek van :-D ). De majd jön Fagyi, és biztos többet tud róla mondani.

Üdv: Zoli

_________________
Losi 8ight 2.0


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.08 18:12:09 
Offline
Egyhelyben pöfögõ

Csatlakozott: 2006.11.19 20:06:56
Hozzászólások: 55
Tartózkodási hely: Veszprém megye
Hali. Ma beszéltem a kamerás emberünkkel, azt ígérte, hogy legkésőbb a 7végére elkészül az ígért videó. Azt már biztosan tudom, hogy dupla dvd készül a versenyről profi módon összevágva. Aki kért, hamarosan kapja postán.

_________________
" Okos vagy ha csak felét hiszed el annak amit hallasz. Zseniális, ha tudod hogy melyiket!"


TRAXXAS REVO 3.3


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: PÁPA
HozzászólásElküldve: 2010.11.09 18:53:36 
Offline
Nitro pancsoló

Csatlakozott: 2007.11.20 18:03:29
Hozzászólások: 195
SZIASZTOK !

Elnézést a késésért de végre sikerült feltenni a képeket! Van kb 1500 db !!!!
Jó csemegézést!

üdv! Fagyi





http://picasaweb.google.com/papaimodell ... /ElsoKoteg
http://picasaweb.google.com/papaimodell ... sodikKoteg
http://picasaweb.google.com/papaimodell ... madikKoteg

_________________
MUGEN MBX6 M-SPEC
TEAM DURANGO DESC410R
TEAM DURANGO DEX210
Kép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 111 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség