Biztos azért nem írtok ide, mert mindenkinek természetes, hogy jön vasárnap!
Remélem azért ez tényleg így van!
Egy motoros fűnyíró már van! HURRRÁÁÁ!
A gaz letudva megint három hétre!
Azért aki még tudna hozni, az jó lenne, mert hamarabb meglennénk vele!
Így is max, 1 óra és kész vagyunk!
Szokás szerint 09:00-kor vasárnap nyitom a kaput!
Megengedték, hogy tetszés szerint átvághatjuk néhány helyen a pályát, hogy az elektromos autók részére egy kicsit lerövidíthessük! Ezúton is szeretném megköszönni! Köszönjük!
Röviden ennyi!
A hétvége hátralévő részére jó munkát!
_________________ A fórum vezetői, erkölcstelen és inkorrekt hozzáállása miatt kérem a regisztrációm megszüntetését!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Az igazság az, hogy tőlem 30 méterre volt a telefon! Kaszálás közben nem olyan jó, ha lötyög a zsebemben!
Elnézést. Majd jobban odafigyelek!
Kész a pálya!
Hétvégén gyertek sokan!
_________________ A fórum vezetői, erkölcstelen és inkorrekt hozzáállása miatt kérem a regisztrációm megszüntetését!
Előre is köszönöm!
én megpróbálnám ezen a héten is , remélem most sikerül.
a telefonod nézd meg TUBI mer nem tudlak elérni( se a multhéten, se vasárnap reggel)
ccsa toptrek
Igen, sajnos csak ketten voltunk! Ez elég kevés a múltkori kilenchez képest, de sebaj, a lényeg, hogy a nehezén túl vagyunk!
Innentől csak egy feladat maradt, de az állandó jelleggel!
A fű sajnos nő! Ezért legalább három hetente le kell nyírni, mert nem lehet belátni néhány kanyart! És persze a folyamatos dudvázás, ami nem nagy munka!
Mielőtt bárki megrettenne, max. 1 óra az egész!
Jó lenne, ha tudna valaki intézni egy tologatós, benzines fűnyírót arra a néhány hétvégére!
Tényleg csak a szigeteket kel megnyírni ami megy gyorsan!
Elvileg minden Vasárnap délelőtt kint vagyunk, de ha ez mégsem így lenne, ebben a témában jelezve lesz!
Akinek van kedve hétköznap, vagy szombaton autózni írjon pü-t, vagy hívjon! A kulcs nálam van!
Akinek esetleg van használható ötlete, hogy hogyan tudnánk megmagasítani a dombot az ide leírhatná!
Mindenkinek jó munkát a hétre és hétvégén vasárnap gyertek autózni!
Előre is köszönöm!
A pálya most már teljes egészében autózható. Sajna csak ketten voltunk kint tubival, de megtettünk minden tőlünk telhetőt. Fotók nem készültek, pedig jól mutattunk volna rajtuk, mivel sikerült a napon szép ropogósra sülnünk.
Tényleg jó volt a mai nap. 2 hét mulva számíthattok rám és Atira is. Szerintem. Képet nem tudok még felrakni mert az explorer hibát észlelt már megint, na mindegy.
Üdv Mindenkinek aki kint volt ma. Aki meg nem volt az majd dugja ki az orrát egy kicsit valamelyik hétvégén.
A mai nap eredménye két kanyar megtisztítása!
Én magam sem értem hova ez az örült lelkesedésem!
Nem is marad munka vasárnapra!
Viccet félre téve, a maradék szakaszokon van gaz bőven! Az-az igazi dzsungel hatású!
Arra mindenki mérget vehet, hogy fogunk autózni! A munka öröme nekem is kevés!
Még valami:
Én még ennyi csigát nem láttam! Rengeteg van belőle a pályán. Lehet majd takarítani a csiga cafatokat a futóműből!
Megadom a telefonszámomat arra az esetre, ha valaki mégse találna ki a pályára!
30/456-8681
Előre is köszönöm!
Múlthéten sajnos nem tudtam kimenni, de most vasárnap mindenképp megjelenek, lehet h másodmagammal!
tubi írta:
Üdv!
Vasárnapra van még szabad gereblye!
Tessék jelentkezni bátran!
Az eddigi gazolást ketten csináltuk és nagyon jól haladtunk!
Biztosan fogunk autózni is! Kis szerencsével és Kalmanz-nak köszönhetően lehet, hogy az egész pályán!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban