Köszi Paler! Igen kellett a stabil technika erre a nehéz, autótörő pályára. Ezért is raktam át a nitrós revóm teljes futóművét alá. A nagy ugróknál meg a rázónál nagyon jó szolgálatot tett!
Az olcsó XERUN motorszett a várakozások felett vizsgázott, ez már a 2. MB-je volt, hiba nélkül repíti a gépet, nem sokkal lassabb az egyenesben a buggyknál...
Grat Rob a második helyezéshez, és ahogy láttam a fényképeken, mindezt a buggy kategóriába sikerült elérned. Véleményem szerint, ez még inkább emeli a második helyezés értékét. Mert azért valljuk be, nem egy kategória a kettő, sem méretileg, sem menetsebességileg (főleg ez a mérvadóbb szerintem). De hiába, egy jó kéz és stabil technika ellensúlyozni tudja a dolgokat.
Még 1x..szép volt Rob
Üdv
Paler
_________________ XRay T2 Pro + Speed Dodge Stratus
Spectrum DX3S
Az E-Revónak igenis van létjogosultsága az 1:8 elektromos mezőnyben!
A hétvégén sikerült 2.nak behozni a bokri Magyar Bajnoki futamon..
A konfig:
Revo Platinum futómű, hosszított hátsó,RPM első lengőkarok
XERUN 80A ESC + HOBBYWING 2330KV MOTOR
áttétel 68/19
Szelepes telfonos telók
Center diffi
Elöl+hátul stabilizátor
VP PRO Turbo Trax gumik (nem ez van a képen)
Menet közben egy szervót kapcsolva vált, el kell venni picit a gázt...
Igen be lehet tenni a kettőt egyszerre! Amúgy kétféle "egyes" van, egy rövid és egy hosszú áttételt adó fogast adnak hozzá, az egyiket lehet csak beszerelni. Ezzel lehet belőni mennyire legyen lassú egy egyes. Kicsit vagy nagyon. A kettes az eredeti gyors áttétel. Remélem érthető volt.
Még két kérdésem lenne a váltóval kapcsolatban.
Először is, hogy menet közben veszi-e a fokozatot. Értelem szerüen itt visszafele menne akkor a dolog, ha a "második" fokozat a lassabbik.
A másik, hogy be lehet-e építeni a difit és a fokozatot egyszerre?
Köszönöm.
_________________ SavageX4.6 +
RoB
Revós
A center diff. alapból nincs benne, utólag beépíthető gyári tuning alkatrész.
Mivel a váltó alsó tengelyén váltja le a korábbi fogaskeret és fix tengelyt, a szintén utólag beszerelhető második sebességgel is tökéletesen működik. A motor fékez.
A 2. sebességnek egyébként nem sok értelme van szerintem, nem gyorsabb lesz tőle a gép hanem lassabb, mivel egy sokkal nyomatékosabb és lassabb fokozatot kapcsol. Egy jól áttételezett BL motorhoz semmi szükség rá!
Triálhoz vagy hegymenethez van értelme, ezért is van ilyen a SUMMITban! Ami ugye egy REVÓ alapjára épül.
Azt még meg tudnátok mondani hogy:
-lipóból elég 1 bele? 4s? vagy Ti hogy használjátok?
-melyik lipót ajánljátok bele? (teljesítmény, márka, sosem volt lipo akksim?)
-egy jó lipo akksival mennyit megy egy ilyen 1:16-ös kis szörnyecske?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban