Nekem is ilyen autóm van. Jelenleg elég nagy bajban vagyok, mert itthon nem találok hozzá alkatrészt.
http://himoto.dragon.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/11255750
A képen megjelölt fogaskerekekre lenne szükségem. (az alatta található linken nagy méretben megnyílik) Csak az elektromos változatát árulják itthon a legtöbb helyen, de ahol van robbanós is, ott sem találtam, csak az elektromoshoz való cuccokat. Ha valaki tud, kérem segítsen! Előre is köszönöm!
Nemrég jutottam hozzá használtan egy ilyen autóhoz. A motorjával van olyan problémám, hogy a berántótengelyem lóg. Amivel vettem azzal is voltak gondok, szereztem rá használtan egy jó állapotút, de 1liter nitró elégetése után ugyan az a jelenség. Lóg a tengely, mellette jön az olaj. A berántóm kivül 1 tank után teljesen olajos. Néhány tank után már a hátsó teleszkópok és az alváz is taknyos. A motoromat fordulaton sikerült beállítani, de alapjáraton nem. Jelenleg a hátlapra és a lógó berántótengelyre gyanakszom, hogy ott szív falsot vagy megy el elősürítéskor a mutyi. Van erre a hátlap problémára valami megoldás? A startpad használatán kívül. Gondoltam már arra is, hogy csináltatok másik hátlapot amiben nem bronzpersely van hanem golyóscsapágy.
Ami linket adtál azon valóban ugyanaz van. Én a német eBay-en jutottam hozzá, egy liciten nyerve 138 Euroért ! nem rossz ár !! Szállítással együtt volt 167 Euro.
Nagyon egyben van az autó első ránézésre és a szakértő szerint is. Kezdésnek több mint elég és tökéletes, szóval nagyon örülök neki bár még nem mentem vele
Ramses
Diótörő
ez full ugyanaz! amúgy itt olyasmi lehet mint a Hpi és a HB között...szimbiózis de nekem nagyon bejön a járgány,igaz az itthoni 99000-res árával egy Savage Xhez hasonló,csak nem 1:8 -.-
Így néz ki?
http://www.rcuniverse.com/product_guide/carprofile.cfm?car_id=765
Szép darab és az ára se rosz,hol szerezted?menyiért? 267$
Max külföldi honlapokon fogsz róla találni infót szentem de lehet valaki már talált is neked magyar honlpot.
Ne add fel!!!!!!!!!!!Egy ien autoért megéri keresni.
Teljesen zöldfülüként jutottam hozzá egy HSP (HiMoto) Tyrannosaurus Nitro 1/10 járgányhoz, amiről itthon még nem nagyon olvastam tapasztalatokat. Lehet hogy csak nem kerestem eléggé. Van esetleg már hasznos információja valakinek erről a modellről ?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban