Egyelőre nem bántuk meg. Igaz már egy kicsit javítani, karbantartani is kellett, de futott eleget húsvétkor. Az irányíthatóságról annyit, hogy a fiamnak sokkal jobban megy mint nekem. Nagyon megy! Ez igaz! Ha sikerül, holnap kinézünk az apaji versenyre. Nem tudom hánykor kezdődik, most próbálok utána nézni.
Sajnos a döntés csak "félig" volt az enyém, fele pénz a fiamm régóta gyűjtögetett pénze volt. Így kb az 50%+1-el eldöntötte, hogy Firestorm lett. Tegnap megvettük. Így megvan a bl alapból. Én szívtam a fogam az ára miatt rendesen. Persze akkuért átmentünk a Sylkába. Megvolt az első baki: Bevittük a járgányt, belepróbáltuk a LiPo-t, megvettük... Otthoin derült ki, hogy nem u.a. a csati és nincs illesztő. Azt perzse nem néztük meg. (Pedig elektromos a szakmám... Égés!) Ilyen az élet... Ma Sylka újra... valamikor. Ha lesz már tapasztalat is, mesélek...
A bl szetek ára egyre lefelé megy. Az autó sebességben tanuláshoz bőven elég lesz! Ha pedig a srác megérzi a sebesség ízét nem fog megállni a bl-nél, minimum nitrós kell majd neki(tapasztalat). Nézegessetek tesztvideókat mind a kettőről és mindenképpen lessétek meg élőben is!
Köszönöm a válaszokat! Engem meggyőztetek, már csak a fiamat kell meggyőznöm, mert most nagyon megtetszett neki a Firestorm. Én még mindig a 4WD buggy mellett voksolok. Már csak az a kérdés, hogy érdemes-e megvenni az LRP kefés motoros buggyját későbbi brushless átalakításra vagy esetleg maradjon az eredeti Himoto brushless buggy...
2wd-nél ha erős a gép ,nagy gáznál kidobja könnyen a farát ,főleg kanyarban és ezért könnyebben is tud borulni ha elkap valamit,
fékezésnél hasonlóan megpördülhet ha még nem uralod a gépet
ugyanez 4wd-nél nincs nagyon húzod neki,szimplán gyorsul,fékezel és lassít,barátságos,precíz német vezetési stílusú gépek
a hóban sem akad el
2wd amerikai stílusú kilincsel előre haladós,nem kezdőnek,s gyereknek sem való ,izgalmas de nagyon érezni kell a gépet
külömben hamar megunja hogy mindig felborul,s sehogy se tud elsőre egyenesen menni,de meg lehet szokni
mindez a nagy erejű gépekre igaz,az alapmocis verziók nem ennyire vészesek
vételárnál nincs sok külömbség,inkább 4wd-t vegyetek,bármi tetszik is meg
_________________ anyám magyar ,apám magyar
gebedjen meg akit zavar !
Köszi! Esetleg ez a Firestorm?
http://www.modellexpressz.hu/index.php?keyword=Firestorm&Itemid=0&option=com_virtuemart&page=shop.browse
Most akciós, nekem is ajánlották. Nem tudom mi a lényeges eltérés a négykerék meghajtás és hátsókerék meghajtás között - mármint kezelésben, menettulajdonságokban. Ez csak hátsós, de állítólag nagyon jól kormányozható, viszont nagy gáznál kétkerékre emelkedik.
Az LRP S10 Blast BX RTR négykerekes, sokan dícsérik és esetleg később brushless tuningban gondolkodnánk. Persze akkor már többe lenne mint az akciós Firestorm, ami alapból brushless motorral van szerelve. Sajnos még mindig tanácstalan vagyok.
Van-e már valakinek tapasztalata a lentebb ajánlott LRP S10 Blast 1:10-es elektromos buggy-val kalpcsolatban. Vásárlás előtt állok. A 11 éves fiammal keressük neki (is) megfelelő kezdő típust. Kecsegtet a Himoto brushless motoros változata, sokan mellette is szólnak, de egyre többen javasolják inkább az LRP-t, igaz kefés motor van benne. Árban azért van különbség és talán később érdemes inkább ebbe venni egy motort meg egy szabályzót. Ebben a kérdésben lennék kíváncsi nálam hozzáértőbbek véleményére.
Elég régóta forgalkoznak már a Losi-val, lehet hogy már 1 éve is annak, hogy elkezdték forgalmazni, ha nem több. Szerintem azért már ideje volna valmit tenni, hogy minnél több ember megnézhesse a dolgokat és természetesen ha ára is fent lenne az sem lenne rosz. Türelmesek vagyunk, ha valaki nem talál semmit az oldalon azt gondolja ők nem is forglalkoznak a dolgokkal csak pár darabot hoztak a versenyzőknek. Én már rég óta szemezek egy Losi termékkel, igaz még nem jött össze a lóvé rá. Mikor megtudtam hogy Losival is foglalkoznak irtam nekik, de semmi válasz nem jött vissza.
Ha anyira jó az üzlet, mért nincs frissítve a webshop??? A webshoppban semmilyen Losi terméket nemtaláltam, igaz a főoldalon ki vannak írva ha érkezik szállítmány, ott vannak Losi termékekről irás, de konkrétan nincs semmi kép, ár stb az oldalon.
jo auto a team losi volt hozzá szerencsem csak alkatresz-t kulfoldrol kell megoldanod.egyebkent ugyanaz csak gyari a világitás rajta és elol,hatul van ütközője ami nagyon elonyos.
Sziasztok!
Én nem akarok belemenni a Himoto kontra HPI vitába, mivel nincs összehasonlítási alapom. De Firestorm tulajként csak javasolni tudom ezt az autót. 4 modellem közül ő a kedvenc. Rengetegszer szétszedtem már takarítás céljából és mindig nagy élvezet az összecsavarozgatása, még nekem, műszaki analfabétának is. Tehát nyugodtan tudom ajánlani kezdőnek is. Kemény kis jószágról van szó, eszméletlen, hogy miket kibír. A lipo viszont szerintem kötelező. És persze egy normálisabb töltő is javasolt. Ezzel a szettel viszont biztos sokáig fog élvezetet okozni a csapatás!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban