Elküldve: 2010.01.25 15:18:52 Hozzászólás témája : Re: monster verseny
Welcome zumi-02!
Ugye MB és RCOR futamokon is indulsz?
----------
Danoxx-nak köszi a linkelt videókat! Jó lenne ismét hasonló "tömeg" az emelvényen, mint 2 éve volt....
A 2008 nyár óta nem is volt Bokoron monster döntő, mivel tavaly sajnos elmosta az eső... Mit eső.. VIHAR! Az idén reméljük az időjárás kegyesebb lesz hozzánk, és a létszám is a 2-3 szorosa lesz a tavalyinak!
Két videót kutattam ki archívumomból az ingadozó, leendő monsteres versenyzők meggyőzésére.
Egy 2007 Pécs, A döntő és egy 2008 Bokor, A döntő videót.
Ekkoriban még nem egyszer 20 feletti induló volt egy-egy futamon Monster kategóriában és a kiélezett küzdelem ellenére is nagyon jó hangulat volt. Régi szép idők ...
Várjuk a további nevezéseket! Ha nem jön össze elég induló, akkor sajnos nem fogják elindítani a futamokat sem az RCOR, sem az MB futamokon!
Ha bármi kérdésetek van az 1:8 monster offroad versenyszériával kapcsolatban keressetek meg! Meggyőzök bárkit, ha hezitál!
Jelszó: mindig jön egy kezdő, így örökké nem leszel utolsó...
Tehát nem kell félni, hogy itt csak profik vannak. A monster az alapozó kategória! Én is csak egy éve kezdtem.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban