Jómagam is igennel szavaztam. Ahogy látom csak a mi táborunk képviselői fűznek a témához hozzászólásokat.
Én nagyon kíváncsi lennék a nemmel szavazók véleményére is - ha jól látom van két ilyen is.
Nem kötekedősdiből és nem azért, hogy elkezdődjön a flémelés - hanem azért, hogy megtudjuk mi az oka a "nem"-nek.
Anyagi, vagy valami más?
Talán ez segíthet a jövőre nézve olyan megoldást találni, ami mindenkinek jó lehet.
Annyit fűznék hozzá, hogy célszerű lenne, ha csak olyan szavazna, aki jön is versenyezni.
Azért írom, mert eddig 15 személy nevezett, viszont 19 szavazott. Nem lenne célszerű, ha olyan modellezők akarata érvényesülne a versenyen, akik még csak részt sem vesznek rajta.
Egyébként a kezdeményezés nagyon jó, én támogatom. Viszont kötelezően nem lehet rákényszeríteni senkit a plusz kiadásokra, hisz a versenysorozat fix nevezési díjakkal lett meghirdetve.
Ezért kérem a szervezőket, hogy aki nem kíván, élni ezzel a kiváló opcióval annak biztosítsák a lehetőséget a normál nevezési díjjal való részvételre.
Természetesen ilyen esetben az adott modellezőnek, kötelező jelleggel, meg kell, oldania a borogatást mikor rá kerül a sor.
Mindenkinek nagyon jó versenyzést kívánok! Azt hiszem minden feltétel maradéktalanul adott lesz hozzá.
Üdv:
F_Gyuri
_________________ Futaba 4PK 2,4 GHz
RoB
Revós
20 igen fölött kezdjük szervezni a hivatásos segítőket a jászberényi futamra.. Hajrá!
Véleményt írni is szabad!
Elküldve: 2010.08.10 20:38:54 Hozzászólás témája : Fizetnél +1000 Ft-ot a nevezési díjon felül a borogatásért?
A kérdés adott, szavazzatok! Többségi IGEN esetén Jászberényben (2010.08.28.) már fizetett, képzett segítőink lennének és csak a versenyzésre kellene figyelni. Továbbá lehetőség lenne több kategóriában indulni, mecházni a szokásos segítő probléma nélkül.
Megkérek mindenkit, hogy csak akkor szavazzon, ha jár is RCOR versenyekre...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban