Tisztelt látogatók, modellezők és modellezni vágyók!
2010.05.08-án, szombaton szabadedzéssel egybekötött időméréses RC offroad verseny lesz Nagykátán, a NemesRingen! (pontos cím: 2760, Nagykáta, Kis Ernő utca 1.)
Tervezett programok:
8:00 – 10:00 Pályakarbantartás, igény szerinti átalakítás, szabadedzés…
10:00- 12:00 Időmérő verseny, első forduló. 5 kört kell a pályán megtenni, minél rövidebb idő alatt. Az indulók számától függ majd a futamok száma, egyszerre egy autó mehet a pályán ilyenkor.
12:00 – 13:00 Ebéd
13:00 - 14:00 Szabadedzés
14:00 – 16:00 Időmérő verseny, második forduló. A végeredményt a két fordulóban elért legrövidebb idő összege adja.
16:15 – Eredményhirdetés
Kérem, hogy aki el szeretne jönni az a tibicsoky@gmail.com e-mail címen nevezzen, az alábbiak megadásával:
- Név, telefonszám
- Kísérők száma (az ebéd miatt kell, hogy pontosan tudjuk a létszámot)
- Modellautó típus, motor
- Rádió frekvencia (AM, FM, 2.4G)
Szia Ádám!
Nem szolnak érte, sőt ablakból, vagy esetleg még át is jönnek és nézik hogy autózunk. Szerencsére nagyon barátságosak, és eddig még csak jót mondtak. Pl.: "Örülök hogy ilyen is van Nagykátán".
Na szóval nem szolnak érte!
Várunk szeretettel honlapunkon lesznek info-k a következő házi versenyről...
Nemes - NemesRing-Nagykáta
_________________ GS RACING CL-1 AD+ Pro
SH Engines PT2009XB
-
GS RACING VISION PRO SUBARU
________
Trabant 601 sufni tuning
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Láttam a videókon hogy a közelbe áll egy ház ésgondolom akkor két oldalról is van...
Nem jelent ez gondot? Mármint nem szoktak szólni hogy hangosak a gépek!?
Egyébként nagyon jó kis pálya csak az a baj hogy messze van...
Majd egyszer talán
Üdv:Ádám
Sziasztok!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy RoB közreműködésével elkészült a saját honlapja a pályánknak amelyen sok hasznos információ van már most is meg még lesz többször ennyi csak foglalkozni kell vele. Előreláthatólag lesz még sok tervezés, átalakítás rajta de ez mind idő és türelem kérdése, esetleges ötleteket a vendégkönyvünkbe várjuk!
Nyugodtan látogassátok weboldalunkat!
Én is tartom Telipó véleményét!!
Egyedül csak a Terror kollegával elszenvedett,nem kis sebességű ütközésünk tette kicsit szomorúvá a mai napot,de minél hamarabb próbáljuk orvosolni a problémát!!
Köszönet a a pálya minden ott levő résztvevőjének!
Hát Terror átjöhettek! De hideg van! ha többen jöttök én is beszállok hozzátok játszani Nyugodtan gyertek, mert hely van elfértek. Én csak szóltam hogy inkább ne jöjjenek mert ha esni fog az eső akkor potyára autóztak le 100-200 km-t. De akinek van kedve kockáztatni (időjárással szemben) jöjjön csak! Víz van lehet fürdetni a piszkos kocsikat! mert kicsit vizes a pálya, de mivel ma elég szép idő van fúj a szél felszáradhat!
Várunk azért titeket, meg persze aki akart jönni azt is várjuk sok szeretettel! Én TUTI itthon leszek!
Sziasztok!
Nemes
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
Sziasztok!
Reméltem nem kell verseny előtt már írnom a fórumba, pláne nem rossz hírrel szolgálva!
A kedvezőtlen időjárás miatt a szombatra tervezett autózás sajnos elmarad. Olyan rossz idő van hogy azt nem hiszem el!
Eső, szél, hideg mi kell még? minden megvan ahhoz hogy elmaradjon egy autózás!
Bepótolva be lesz! Reméljük még az idén! valószínűleg 2 hét múlva hétvégén de ez sem biztos!
Mihelyt a meteorológusok jó hírrel szolgálnak valamelyik hétvégéről azonnal dobom fel a hírt hogy mikor lesz összeruccanás!
Üdvözlettel: Nemes
Sziasztok!
Még1x bocsi
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
Üdv!
Ebédre valószínűleg lesz bográcsban főzve valamilyen házi babgulyás vagy valami ilyesmi Apukám által, Nemes módra Meglehet nyugodtan kérdezni RoB kollégát az ízvilágot hogyan írná körül
Szóval lesz főzve ebédre egy kis ebéd nektek!
Arra kérem aki jelentkezik az írja le hogy hány főre számítsunk!!!
Várunk mindenkit okt. 17-én
Köszönöm szépen! Sziasztok!
Nemes
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban