Üdvözlet mindenkinek!
Rég óta nem volt autózás a pályán, ezért szeretném feléleszteni, mert már eléggé kihalt. Mindenki kérdezgeti az utcán is "Mikor lesz a következő derby?".
Na hát RoB operatőrünkkel megbeszéltük a "csapatás" időpontját.
2009.10.17 (Október 17)
Szeretettel várunk mindenkit! Mint nézőt, mint autózni kívánó személyiséget!
A várható program:
08h-12h-ig szabad edzés
12h-13h-ig ebéd
13h-15h-ig szabad edzés
15h-17h-ig kieséses verseny (2-3asával mennek a versenyzők és 1 ember jut tovább)
17h- pedig estig autózás
Megközelítési térkép lejjebb található RoB hozzászólásaiban!
Remélem egy jó csapat fog összejönni, és sok üzemanyagot fogunk elégettetni a motorjainkkal!
Széles utakat, és további jó H1N1 mentes életet!
Sziasztok!
NemesRing
_________________ GS RACING CL-1 AD+ Pro
SH Engines PT2009XB
-
GS RACING VISION PRO SUBARU
________
Trabant 601 sufni tuning
Fac3
Nitro pancsoló
Elküldve: 2009.08.28 08:16:29 Hozzászólás témája : Nemes
Sziasztok! Láttam a videókat... Jól nyomjátok! Hallottam, hogy a hangulat is jó. Kérdezném, hogy lehet-e bohóckodni a pályán kicsit nagyobb és hangosabb autóval is? Nekem csak egy Baja van a tulajdonomban. Köszi!
Nagyon jók ezek a kis videók, én is kiteszem az oldalamra ha nem gond
A pálya is nagyon tetszik, remélem én is mihamarabb kijutok majd. És akkor én is együtt csapathatok a profikkal, és sokat tanulok majd tőletek. El lesem a technikátokat
Egyébként, ha nem megy a dolog és túl lassú leszek, és ez miatt csak zavarok a pályán,akkor majd leszek én a borogató. De remélem velem nem bántok majd olyan mostohán, mint Rob kollégával az MB-n, ha nem sikerül mindig a legjobb ütemben borogatnom
Egyébként nagyon jó a Revo-d Rob, Márkuséról meg nem is beszélve. De egyébként nekem mindegyik autó nagyon bejön.
Paler
_________________ XRay T2 Pro + Speed Dodge Stratus
Spectrum DX3S
Elküldve: 2009.08.24 12:41:49 Hozzászólás témája : pálya
Szia Tibi!
Látom egész szépen alakulgat a pálya!
Ha lesz érkezésem és szabad menni kiugranék egy előre leszervezett időpontban kicsit autózgatni.!
További jó munkát a pályával.
Én családostul látogattam le Nemesékhez. Az idő kegyes volt hozzánk és nem volt iszonyat meleg, de por, na az inkább. Mind asszony, mind a gyerköccök jól érezték magukat és én sem panaszkodhatom. Most kicsit kevesebben voltunk mint szoktunk, de igy is élvezetes volt.
Köszönjük a kellemes sombatot, máskors megyünk.
Iván és Család
Szevasztok!
A mai napon egy iszonyatosan jó hangulatot sikerült barkácsolni a csapatnak, a megszokott "brigádhoz"(családhoz) ma először csatlakozott hozzánk MÁRKUS ATTILA. ő is sokat segített és tanított a modellezés terén. Köszönjük hogy segítettél.
De viszont a mai napunk is egy kis munka volt ugrató építés.
Szintén sokat szereltünk, röhögtünk, ettünk stb...
Mind1 a lényeg hogy jó volt minden. Remélem legközelebb is ilyen jó hangulatot sikerül összecsapni.
Várunk titeket legközelebb is és még mindenkit aki akar jönni.
Képeket RoB tesz fel majd...
Sziasztok!!!
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
Na fellocsolotam a pályát reggel is fellesz és jólesz! várunk tehát mindnekit autózni, nézni, vagy akár csak segíteni visszaállítgatni az autókat.
Nemes Tibor
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
RoB
Revós
Szevasztok!
Annyit még had mondjak, hogy aki jön az hozzon minél több légszűrő szivacsot mert olyan állagú a pálya hogy a légszűrő nagyon vonzza ezt az anyagot
Nemes
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
Sziasztok!
Mivel a múltkori autózáskor is egy szép csapat jött össze, gondoltam még1et berakok a naptáramba.
A következő szervezett összejövetel a NemesRingen, 2009.08.01-én, Szombaton lesz.
Reggel 8:30 órától várunk minden lelkes offroad autómodellezőt egy kis pályakarbantartásra, majd utána kb 10:00-tól, az estig tartandó autózásra, melybe ”egy” ”kis" versenyt is beszorítunk!
Megközelítés:
Budapest felől: Nagykátán az első STOP! Táblánál elkanyarodunk Tápióbicske felé(jobbra). Áthajtunk a vasúti átjárón és a sinektől pontosan 1km-re van a pálya. Nagy fatelep lesz látható jobb oldalon.
Jászberény felől: beérkezve Nagykátára lekell térni a 31es számú főútról amely Tápióbicske felé megy. Áthajtunk a vasúti átjárón. A sínektől pontosan 1km-re van a pálya. Jobb oldalon egy fatelep és ott a pálya is.
Elérhetőség:
MSN: tibicsoky@hotmail.com
Mobil: 0620/497-09-59
Lakcím/Egyben pálya címe is: 2760, Nagykáta, Kiss Ernő u.1. Nemes Fatelep
SH Engines PT2009XB
-
________
Trabant 601 sufni tuning
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban