Nah.megvolt a Tura duplakerékkel.az auto lomha vele és a kanyarodással vannak a legnagyobb gondok.a szervok még birjak is nem is az a gond hanem az hogy annyira széles hogy amikor alaszedem teljesen akkor szinte a közepéig bekanyarodik a hatso kerék és onnan mar nagyon nehezen jon vissza.szoval ehhez szerintem hosszab auto kellene vagy nem tom.vajon ha novelném a tengelytávot változna a dolod?
elektronika vegre kesz.most aprobb igazaitasok vannak meg rajta pl kerékösszetartás ilyenek.Levettem a 4 kulso lancos gumit.
Egyebekent huzoerőre télleg durva lett majd meg probagatom hogy lenne az igazi.
Hello.Kicsit elhanyagoltam mostanaban a gépet de a heten ugy nez ki keszen lessz ha ugyes vagyok.Ki akarom vinni egy korutra egyenlore csak probalgatni mi hogy megy.Video lessz.Igazabol arra megyek hogy nagyon nagy huzoereje legyen a gépnek.azert kell a 8 kerék is hogy nagy legyen a tapadas és a suly.
A kulso 4 kerék kapott nemi lancot hogy a szervoknak kicsit konnyebb legyen forditani a kerkekeket mivel a szelessége majdnem 70cm lett
Igen köszönöm.Már konzultaltam egy-két zsenivel és mukodik is.amugy kinyirjak egymast :)Csak a pozitivot kell kihuzni és kesz.sajsnos ezt egy szabim banta meg egy masik de az meg hasznalhato csak mar nem vizallo
Dragon22
Pullstarter szaggató
Szerintem igen mert a 2 nem kedvelte egymast.Valahogy ki kell iktatni a szabajzoban levo bec-et.Csak nem tom hogyan
Szia!
Nekem 2 szabályozós, 2 motoros hajónál ilyen esetre azt javasolták, hogy az egyik szabi csatlakozójából kössem ki a középső "+" vezetéket. Akkor a 2 szabiban a bec nem nyírja ki egymást.
teljes kudarc és kár a mai nap.megjott a bec ami meggátolná hogy a traxxas szabi kikapcsoljon.osszedugom a becet a vevovel a szervokat rá a vevőre.Mindenki mozog muxik.radugom a szabit majd fust puffanással megállt a mutatvany.egyszer 60 ezer ugrott.volt megegy szabim.kis olcsobb valami annak is lottek.majd a vadonatuj bec cucc is elszalt.Crawler peoject felretéve vagy 3 honapig.addig okosodnom kell.Ez mar kicsit bonyolult.
hali te is úgy jársz elkap a gépszíj
mint én a wheely king-el addig addig fejlesztgettem míg 1/12-esből 1/8-as
lett
hosszabbítottam,szélesítettem,nagyobb drabál kerekeket raktam
és a végén mindig valami GYENGÉNEK bizonyult
aztóta ami gépeim itthon vannak azoknak nem növelem a méretét
de azért jól elszórakozik az ember az építéssel
én már kínomban hogy kielégítsem az építési vágyaim elkezdtem egy gépet átalakítani ami eleve nagyon messze volt a mászóautótol és így lett hirtelen egy csomó átalakítani való
lassan oda fogok jutni hogy hogy veszek 4 kereket és onnan kezdek neki
jó szórakozást,jó sziklamászást
helló
_________________ anyám magyar ,apám magyar
gebedjen meg akit zavar !
Sikerult beépitenem a két szervot.Elojott a kovetkező hiba.akkora armot vesznek fel hogy a Traxxas Evx-2 szabajzo kikapcsol amikor fordulni meg menni akarok egyszerre.Szoval jon a 8 amperos kulon bec es cucc.
ha ezekutan se megy ugy ahogy en elvarom akkor feladom az elveimet:)
amugy konnyedén viszi szonyegen ahol hatalmas a tapadás a 4 kereket.
dupla kerékkel szerintem ez se fogja elforditani csak kicsit.ha viszont megyek vele rogton elforgatja.legalabb is remélem.Sokat dolgoztam mar rajta szoval mar mennie kellene.Remelem a heten kesz lessz a gép.
Bar most minden elektronikat kiszedtem belole mert ujraepitem ha megjott ez a bec es dolog.Csak az a baj ilyennel meg nem kellett foglalkoznom.
most gondolkozom azon hogy poénbol majd veszek bele 2db traxxas vizállo szervot aztan bekkuddom a balcsiba elsullyed.e
mondjuk majdnem 10 kilo szoval van huzása de a 8 kerék meg tele levegövel szerintem fenttartja.de ez meg nagyon a jövö zenéje.Egyenlore legyen kész hibatlan es strapabiro:)
Hello megjottek a bead-lock-ok.össze tudtam rakni a kicsiket egy ket foto erejeig.mar csak 1 szervo kell és 2 acel szervokar
a muanyagot a 31 kilos szervo amit vettem bele ugy törte el mint a sz....
szoval epulget.árpilisban remelem mar filmet is tudok rola csinalni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban