Pü.-ben jelezd,ha bármi problémád lenne velem,ne a fórumot terheld vele.
És hogy megmutassam neked mennyire "hozzászólásgyűjtő bajnok" vagyok,ezennel töröltetem a moderátorokkal ebből a topikból a hozzászólásaimat.
A sértegetést meg be lehet fejzeni!
EZÉRT A HÉTVÉGÉN ÜNNEPÉLYES KERETEK KÖZÖTT!!!!!!!!!!
nEM ÉRTEM MIÉRT KELL NEKED MINENHOVA FELESLEGES ÉS HÜLYE KÉRDÉSEKET IRNI.
A történelmi esemény szöveget már leirta lenhradt07, a kérdésed meg pláne hülyeség volt,ott van a szövegben!
Bravó, ilyen hozzászólásgyűjtő bajnokokra van szükség
(bocs de ez már érett egy ideje)
_________________ Kyoso Fazer nitrózabáló
The life starting at 180km/h, and lasts until a spoiled bend.
LOL ez igen poénosra sikerült....
Személy szerint javaslom a "Szemetesláda" topicba való áthelyezést, hogy ilyen elvetemült ötlet is volt egyszer. Vagy pedig javasolhatom esetleg a könyörtelen topictörlést?!
Miután beszereztem egy Gs Racing Vision kocsit és azóta is boldogan azt hajtom, ezért úgy döntöttem,hogy a legelső modellemnek köszönetet mondok a használhatatlanságáért a rengeteg bosszúságért,és az ablakon kidobott sok-sok ezresért! Miután eladni sem sikerült csak a motort belőle és már csak útban van ezért a hétvégén ünnepélyes keretek között FELGYÚJTOM! Mindazonáltal ha van valakinek van egy ugyailyen gépe és esetleg úgy gondolja,hogy a mechanikus alaktrészek közül talán még hasznára válna valami az még ezen a héten jelezze és ingyen odaadom belőle. Hátha tudok még vele valakin segíteni. Ami viszont megmarad az bizony a lángok martalékává fog vállni és az olvadékot bólyaként fogom használni miközben felfedezem a driftelés örömeit! ..................és remélem nemsokára összejön egy off-road ra is!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban