Elküldve: 2010.01.31 16:49:07 Hozzászólás témája : Re: Fékezek es 10 m kell mire megáll.1:6
tirzse007 írta:
udv .
van 1 carbon fighter pro 1:6 om.ennek az autonak hogy muködik a féke?
tul nagy tav kell neki mire megall,amikor elore tolom a kart.
az iranyito abs az erosebben van ,nor nem is nagyon fekez es a 3. allasba se :mi lehet???a gond??segitsetek légyszi.
Szia
Vásárlás után átnézted beállítottad az autót?
Minden autóra igaz ,hogy nem csak a távirányítón kell, lehet beállítani a féket hanem magát a fék mechanikát is be kell, lehet állítani az autón.
Másik ok lehet , hogy az RTR autókat általában alap szervókkal szerelik
lehet hogy kevés a gyári szervód teljesítménye.
Megfelelő teljesítményű, típusú vevőakkut használsz?
További szép napot!
_________________ "azért van két fülünk és egy szánk, hogy kétszer annyit hallgassunk mint beszéljünk"
tirzse007
Pullstarter szaggató
Elküldve: 2010.01.31 12:21:16 Hozzászólás témája : Fékezek es 10 m kell mire megáll.1:6
udv .
van 1 carbon fighter pro 1:6 om.ennek az autonak hogy muködik a féke?
tul nagy tav kell neki mire megall,amikor elore tolom a kart.
az iranyito abs az erosebben van ,nor nem is nagyon fekez es a 3. allasba se :mi lehet???a gond??segitsetek légyszi.
Memphis
Nitro pancsoló
a 2pl aszongya: slow, fast, normal asszem, nekem inkább olyasmi kellene, nem tudom van egy egyáltalán, hogy a fék ne úgy menjen nyomásra azonnal padló, hanem 2-3 másodperc alatt adagolja szépen egyre erősebben.
gáznál ugyanez jó lenne.., asszem ez az expo, vagy tévedek?
az gáznál és féknél is használható?
SZia!
Sajnos a 2PL-ben nincsen EXPO. Azzal viszonylag szépen be tudnád állítani a fékhatást.
a 2pl aszongya: slow, fast, normal asszem, nekem inkább olyasmi kellene, nem tudom van egy egyáltalán, hogy a fék ne úgy menjen nyomásra azonnal padló, hanem 2-3 másodperc alatt adagolja szépen egyre erősebben.
ABS csak féknél, expo mindekettőnél (gáz/fék) van.
Én próbálgatom a három állást, de igazán nem tudom eldönteni melyik mennyire jó vagy nemjó nekem.
Azt ugye tudjuk hogy nem a legjobb ha "orra-áll" az autó fékezéskor, de az sem a legjobb mikor csak haloványan lassul.
Ki-hogy használja?
Hi!
Én használom, de elsősorban pályához kell állítani. Viszont nekem nem 3 állás van (Samwa M, hanem külön lehet állítani a szaggatás sebességét, delay-t, stb-t. Viszonylag pontosan be lehet állítani.
A pillanatragasztó teljesen jó a fékpofák felragasztáshoz. Az a legjobb módszer ha felragasztás után óvatosan satuba szorítod pár percre, ha nincs satud akkor súlyt raksz rá. Arra figyelj, hogy a fékpofa ne mozduljon el a fémen.
Megtudjátok mondani, hogy fékbetétet, mivel célszerű felragasztani a féklapokra?
Pillanatragasztóra gondoltam először ,de ez nem bírja a "nagy" hőméréskletet. Vagy mégis?
Sziasztok!!!Most járattam be egy Savage X-et és a fékek nagyon rosszak ez szervó hiba vagy fékbeállitástól függ???Vagy esetleg Dual disc... fékrenszert kéne venni???
Eltudná mondani nekem valaki hogy hogy lehet meg erösiteni a féket?! Pl: hogy erösebben fogjon ha huzom a féket és ne 10 mp után áljon meg egyhelybe az auto! Mert abbol árok lessz elég sokszor!
Köszönöm!
Lehet, hogy csak beállítás kérdése. Látni kellene. Mindenesetre, ha a fékpofák nem lötyögnek túlságosan, hanem éppen hogy, akkor elvileg jónak kellene lennie. Hacsak nem kopott el a pofa, vagy a tárcsa. Milyen szervó van benne?
Eltudná mondani nekem valaki hogy hogy lehet meg erösiteni a féket?! Pl: hogy erösebben fogjon ha huzom a féket és ne 10 mp után áljon meg egyhelybe az auto! Mert abbol árok lessz elég sokszor!
Köszönöm!
_________________ nitro MT2 4wd 1/10 scale nitro truck, AND A LOT OF "SUFNI"!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban