ELÖSZÖR IS KÜLÖN MEG SZERETNÉM KÖSZÖNNI MINDEN MONSETER-esnek, akik eljöttek az rcor vesrsenysorozat első versenyére!
hogy jelenlétükkel emelték az est fénypontját!
igaz a 23 nevezőből, csak végül 20-an jöttek el de ugy gondolom, ez is nagyon szép eredmény!
egy igazi nagy, ugratókkal teletüzdelt, monstereseknek kialakitott pályán autózhattunk!
ami azt jelenti, hogy még a leglassabb monsterekkel is megugorható volt minden ugrató! (kellő technikával)
nekem speciál a két dupla bucli kombináció tetszett, amin még a buggy
autók kb:fele is elvérzett! aminek a sajátságos ráfutási technika az oka!
hála geross barátomnak aki kitervelte, vezényelte ezek épitését!
köszönet az rcor egyesületnek, hogy létrehozták eme remek pályát!
és lehetőséget adtak, hogy versenyezhessünk rajta!
most pedig mindenkit buzditani szeretnék, hogy a következő versenyre is jöjjenek, jöjjetek!
ami bár Pesttől kicsit messze van!
de szintén egy nagyon igényes klassz pálya!
tehát 18-19-20-án ismét verseny, tessék nevezni!
eddig sovány a lista 13-gép (bár igy könnyebb dolga lesz MMM-nek nyerni, azért én és még egy páran , nagyon szeretnénk ha minnél többen jönnétek!
találtunk egy nagyon faja kis campinget, ahol 5 fős faházakban lehet szunditani, ugyhogy a szállás nem gond!
aki pedig segitséget kérne, tölünk, setupp, beállitások stb!
annak állunk rendelkezésére, péntektől!!
eredményes, izgalmas versenyévadot kivánok mindenkinek!
talállkozunk a versenyen hétvégén!
_________________ Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már szinte gömb!
Csatlakoznék Dobby barátomhoz, én is ajánlom mindenkinek a kategóriát.
Melynek népszerűsége töretlen, a kezdetek óta. Négy évvel ezelőtt nem jósoltak nekünk nagy jövőt, de a SZUPER csapat mely a magot képezi, folyamatosan bővíti a bázist.
Évről évre komolyan fejlesztjük a technikát, és rendszeres összejövetelekkel erősítjük a csapatot.
Idén én is kipróbálom a csapat nagy része által favorizált Traxxas Revot, a három éven át fejlesztett HPI Savage helyett.
Az idei autómat MMM barátom válogatta össze gondosan a tavalyi használt alkatrészeiből. Ezt szeretném neki ez úton is megköszönni, a tavalyi üzemanyagszűrővel együtt.
Szóval mindenkit csak bíztatni tudok hogy csatlakozzon a csapathoz.
Ha segítségre van szüksége, akár Savage, akár Revo felkészítésben bátran jelezze a versenyeken vagy a találkozókon, mindkét autótípus legjobb ismerői csapatban találhatók.
Természetesen idén is az egyedi Racing Off-Road cipőmben indulok, és a pályakarbantartási munkákban is abban veszek részt
Ui:
Szemben nem autózunk a pályán! futam közben sem
másodszor pedig, buzditani szeretnék minden Monster-el rendelkezö emberkét!, hogy jöjjenek versenyezni!
bár nem is nagyon kell ezt megtennem, mert ar RCOR versenysorozat első versenyére már 22 db
monster autó jelezte részvételét!
ami nagyszerű,
a tavajhoz képest lényegesen nőtt a revosok száma is!
(csak zárójelben akinek a revo alkatrészellátás gondot okoz!, hiszen a hazai forgalmazó megszünt! , az jellezze nekem , megoldjuk!!!
pár szó a változásokról!:
idén engedéjezve van a center difi, és változott a motor méret megkötés is! mostmár a rettentő nagy motorral szerelt autók is rajthoz állhatnak!
pl: tnx, savage xl!
én idén is a tavaji autómmal (szinte gyári) egy rb combo-val állok rajthoz
teret engedve a modern technikát autóiba pakoló társaimnak!
Sziasztok!
Beneveztem
Ami azzal egyenlő,hogy=Rettegjenek AZOK,akik az utolsó helyre pályáznak,mivel ott majd ÉN aratok
Mellesleg hajrá SAVAGE-es nép
(mindenkinek jó versenyzést......)
Sziasztok
Csak hogy az örömöt fokozzam, jelzem, hogy valszeg még többen lesznek mosteresek, mivel jópáran jelezték, hogy indulnának versenyen. Nem rég vetted XXX monstert, és most a hétvégén kint voltak. Ha nem csak szájhősködés, akkor legalább még 4-5-el többen lesztek.
Amúgy gratula, télleg komoly mezőnynek számít ez már MO-n.
Örömmel olvastam, hogy a télen meghirdetett, Országos bajnokságra
az előzetes felmérésen, KB:20-an regisztráltatok!
most pedig a versenyre eddig 9-en neveztek!
hol vagytok nagyszájúak? Tessék nevezni, és versenyezni!
ne felejtsük el, hogy a regisztráltaknak, kevesebbe kerül a nevezési dij!
DE arra kérek mindenkit, hogy csak az regisztráljon, aki versenyzik is!
(ez a többi versenysorozatra is igaz)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban