Örömmel olvastam, hogy a télen meghirdetett, Országos bajnokságra
az előzetes felmérésen, KB:20-an regisztráltatok!
most pedig a versenyre eddig 9-en neveztek!
hol vagytok nagyszájúak? Tessék nevezni, és versenyezni!
ne felejtsük el, hogy a regisztráltaknak, kevesebbe kerül a nevezési dij!
DE arra kérek mindenkit, hogy csak az regisztráljon, aki versenyzik is!
(ez a többi versenysorozatra is igaz)
Mindenkinek eredményes versenyszezont kivánok!
_________________ Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már szinte gömb!
elolvasod a versenyszabalyzatot, alaposan felkeszited az autodat, hogy legyen is ertelme eljonnod, befizeted a nevezesi dijat, es korrektul versenyzel egyet, mikozben jol erzed magad, es figyelsz arra, hogy masok is jol erezzek magukat.
ennyi.
mast nem kell tenned.
Kössz!!!
Meglesz.Ja és mégegy kérdés.....Így van ez az on-road versenyeken is?
_________________ A jelszó HHHH
Ami egyenlő:
HPI Savage 25 RTR
Hot Bodies Lightning 2RR
HPi Nitro3 Evo
Hpi Sprint EP
elolvasod a versenyszabalyzatot, alaposan felkeszited az autodat, hogy legyen is ertelme eljonnod, befizeted a nevezesi dijat, es korrektul versenyzel egyet, mikozben jol erzed magad, es figyelsz arra, hogy masok is jol erezzek magukat.
Még egy picit tudatlan vagyok ezért szeretnék kérdezni tőletek valamit.
Bármikor kimehetsz egy versenyre és résztvehetsz rajta?Nem kell semmi licensz?Vagy valami ilyesmi?Egyszerüen odatolom a monstert a rajtkockára vagy elkel végeznem valami tesztet???
Kérlek segítsetek!!!
_________________ A jelszó HHHH
Ami egyenlő:
HPI Savage 25 RTR
Hot Bodies Lightning 2RR
HPi Nitro3 Evo
Hpi Sprint EP
sziasztok, előszőr is gratulálni szeretnék a dobogósoknak , és természetesen a tőbbi versenyzőnek, szép munka volt, volt egy két nagy meccs! Nekem még mindig izzadt a tenyerem! sajna a 15-regisztráltból
(csak) 10-en tették a csikra az autót, de bizom benne,hogy a következőre ők is eljönnek majd, ha jól emlékszem a legjóbb köridő:
47,22 úgyhogy lehet gyúrni! Én már a következő versenyre készülök!!!
sziasztok, előszőr is gratulálni szeretnék a dobogósoknak , és természetesen a tőbbi versenyzőnek, szép munka volt, volt egy két nagy meccs! Nekem még mindig izzadt a tenyerem! sajna a 15-regisztráltból
(csak) 10-en tették a csikra az autót, de bizom benne,hogy a következőre ők is eljönnek majd, ha jól emlékszem a legjóbb köridő:
47,22 úgyhogy lehet gyúrni! Én már a következő versenyre készülök!!!
mindenki akinek van otthon monsterje A KOVETKEZO VERSENYRE szedj eelo,különben fu lesz meg bu!!!
az en monsterem holnap eletre kel,es a kovetkezo versenyen tuti megyek...es mindenki sasolhatja a H2es rendszamat
mi van?
lécci vki fordítson....
visszatérve a témahoz:
sztem igazuk van azoknaka kik azt mondjak h tok 8 a helyezés...az a lényeg hogy mindeni jol érezze magat!(főleg h ez egy nyitó verseny)És a magyar modellezés még nincs olyan szinten h a helyezések legyenek fontosak...mert odáig vhogy el kell jutni ...tapasztalatokat kell szerezni...és az a helyezés latolgatássl nem megy!!!!!
Sziasztok! ez a topik azért irodott, hogy bátoritsunk minden MONSTERest!
arra kérek mindenkit, hogy ne irjon feleslegesen: ÉN MENTEM VOLNA HA,
meg MENNÉK HA!, ELROMLOTT,,,, EL FOG ROMLANI, NEM LESZ IDŐM
MEGJAVITANI......STB......
Bátoritsunk,, de ne igy!!! (TÜCSÖK kérlek kimélj)
köszönöm!!!!
mindenki akinek van otthon monsterje A KOVETKEZO VERSENYRE szedj eelo,különben fu lesz meg bu!!!
az en monsterem holnap eletre kel,es a kovetkezo versenyen tuti megyek...es mindenki sasolhatja a H2es rendszamat
ugyan minek nézzem a jócskán mögöttem haladó gép rendszámát
_________________ Eladó:
Xmods Skyline
Mugen MTX
Hpi Micro RS4 - Skyline
Tamiya M03
Hong Nor X1 CR Pro
Ha bármeik érdekel írj
Mazlee
Nitrofüggõ
Azt hiszem az ki mit tesz életkora ellenére ahhoz csak adott személynek van köze és vajmi nekünk.
Természetesen feladatunk és kötelességünk óvni vigyázni a fiatalokat.
Viszont kérem kanyarodjunk vissza az eredeti témához.
Monster modellező toborzó !!!!!!!!!
Petya
RC mániákus
én kimentem látom örül mindenki, jól érzi magát .erre meglátom Tücsköt a nagy dohányost!hát kicsit meglepődtem,hogy 15 éves és cigizik!nem tudom ti,hogy vagytok ezzel?!
_________________ "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal!"
Jól van nem az a lényeg.
De az első két fordulóba még ott volt mindenki.
Nem csak az utolsó fordulót nézik. Vagy igen?
Na mindeggy hagyjuk.
Én még mindíg úgy vagyok vele hogy nem a kupákért modellezem hanem azért hogy hasznosan, és vidáman töltsem el a szabadidőmet.
Nem cigi,fű meg..................
Az a lényeg mosterbe is gyertek sokan hogy a TÜCSÖK ne szólhasson be senkinek.
Gyerünk!Gyerünk!Gyerünk!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban