És hogy mindenki számára tiszta legyen előző indulatos megjegyzésem melyet vállalok és szándékosan nem is töröltem pedig igen csúnya.
Nem a helyezés a fontos.
Nem a hányból hánydik a mérőszám.
Az a fontos és ezt tapasztaltam a szombati rendezvényen is, hogy mindenki a legjobb tudása szerint küzdött és óriási akarással próbált a képességét kiaknázva résztvenni és a legjobb eredményt elérni.
És láttam azokat az arcokat melyeket a műszaki probléma súlytott és kényszerült feladni a versenyt.
Őszintén sajnáltam őket hisz a csalódottság és kesrűség volt látható arcukon de sajnos a technikai sport tartogat ilyen kellemetlen meglepetéseket.
De térjünk vissza Dobby eredeti felvetéséhez a Moster társaság toborzásához hisz nemes gondolat.
Magam is jobban örülnék ha a monster kategória is szép számmal képviseltetné magát a versenyeken.
Nézzetek rám , még soha életemben nem voltam pályán.
Eddig csak körbe körbe ment egy füves területen.
Igaz az edzésen úgy bénáztam úh,mindent elcsaptam, neki mentem mindennek.
A nap végére pedig lett egy gyönyörű szép II. helyezett kupám.
Kell ennél több?
Na!Nem kell parázni én úgy izgultam-egésznap WC-re kellet mennem.
(de nem volt)
A következő versenyt pedig úgy várom hú,hú!
Dobby,Zsolt készüljetek!
Sziasztok!
Igaza van dobbynak, az én buggy-s vezetési tudásom igencsak hagy kívánni valót maga után, de így is nagyon jó volt versenyezni.
Legyetek bátrak, versenyezzetek, meglátjátok felejthetetlen élményben lesz részetek!
F_Gyuri
Kicsit szomorú vagyok, mert a KIOSHO versenyen (ami az első komolyabb verseny volt) sajnos CSAK 5db autó nevezett, pedig rengeteg
SAVAGE meg REVO van! CSAK 5 ember gondolja komolyan a MONSTER-ezést? nem hiszem! Nem kéregetni akarok, hogy induljunk többen, inkább
bátoritani szeretném azokat akik ugy érzik, még nem tudnak úgy autózni,
hogy elinduljanak! Nekem is izzadt a tenyerem a versenyen de belevágtam, a másik kategoriában is voltak kezdők, nem nevették ki őket
és biztos vagyok benne, hogy rengeteg tapasztalatot szereztek. úgyhogy
hajrá mindenki aki még vacilál, gyerünk versenyezni!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már szinte gömb!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban