Szombaton vettem nálatok 2x2.5L Tornado 16%-os naftát, de eltoltam, mert 20%-osat szerettem volna. Megvan még a blokkom (mást is vettem) és szeretném hétfőn kicseréltetni.Természetesen bontatlan. Remélem van raktáron. Bökj egy választ kérlek, mert akkor d.e-t odagurunlék hozzátok.
A mai nap vettem a fórumon egy sráctól(marci88) egy LRP startpadot, amit tőletek vett néhány napja (párszor indított vele, tényleg nagyon jó állapotú).
Sajnos nem voltam elég figyelmes a vásárlásnál és nem jó a buggymhoz.
Amit vettem az a 37110-es és most már tudom hogy nekem 37100-as kellene.
Megoldható lenne hogy akár ráfizetéssel becseréljem nálatok 37100-asra?
Vagy lehet esetleg külön fedlapot venni?
Köszi a választ előre is!
fred_RR
Szia!
Sajnos csak akkor tudjuk becserélni, ha nem volt még használva, teljesen új állapotban van és meg van a gyári csomagolása.
Üdv:
Anti
_________________ www.modell.hu
HotBodies, HPI, Mugen-Seiki, Futaba, KoPropo.
Világbajnok autók, tartozékok, hobbi és verseny célra egyaránt.
modell.hu
RCOR Star
A mai nap vettem a fórumon egy sráctól(marci88) egy LRP startpadot, amit tőletek vett néhány napja (párszor indított vele, tényleg nagyon jó állapotú).
Sajnos nem voltam elég figyelmes a vásárlásnál és nem jó a buggymhoz.
Amit vettem az a 37110-es és most már tudom hogy nekem 37100-as kellene.
Megoldható lenne hogy akár ráfizetéssel becseréljem nálatok 37100-asra?
Vagy lehet esetleg külön fedlapot venni?
Köszi a választ előre is!
fred_RR
_________________ Hot Bodies Lightning 2 RR
AM 40.815
AM 40715
modell.hu
RCOR Star
Akkor a multkor (kb. 1 hete) azt beszéltük meg h. 2 hét múlva menjünk be az új izzítóért! Azt szeretném még megkérdezni h. addigra lesz már az új Kawasaki 700-as kasznyi Savage-ra, és persze hozzáillő zöld rugószett??? Mert akkor nem megyek fel többször fölöslegesen, ha nem muszály! Ja és beszéltünk egy ismerősödről aki vállal szerelést, mondtad h. megadod a számát csak aztán elfelejtettük! Ha lehet írd már meg nekem lécci (koczypapa@freemail.hu)!
Előre is köszi!
Üdv: Dávid
Szia!
E-mail ment.
Üdv.
_________________ www.modell.hu
HotBodies, HPI, Mugen-Seiki, Futaba, KoPropo.
Világbajnok autók, tartozékok, hobbi és verseny célra egyaránt.
modell.hu
RCOR Star
Akkor a multkor (kb. 1 hete) azt beszéltük meg h. 2 hét múlva menjünk be az új izzítóért! Azt szeretném még megkérdezni h. addigra lesz már az új Kawasaki 700-as kasznyi Savage-ra, és persze hozzáillő zöld rugószett??? Mert akkor nem megyek fel többször fölöslegesen, ha nem muszály! Ja és beszéltünk egy ismerősödről aki vállal szerelést, mondtad h. megadod a számát csak aztán elfelejtettük! Ha lehet írd már meg nekem lécci (koczypapa@freemail.hu)!
Előre is köszi!
Üdv: Dávid
Petya
RC mániákus
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban