helo, és nem is tudnátok beszerezni azokat a kerekeket? most veszek egy mugen truggyit egy vidéki m&h-ban, és kellene hozzá! vagy gyárilag amit küldenek vele az is jó lenne!
Szia!
Gyárilag nem küldenek vele. Viszont sikerült szereznem egy garnitúrát. Elküldöm a nyíregyházi üzletbe. Gondolom ott veszed az autót.
Üdv
Anti
Szia
Igen ott veszem,és elvégre nem mehetek hatszögeken , azért kérdezősködtem annyit. És milyen kerekek lesznek azok pontosan?
Ja és nagyon szépen köszönöm!
Szia!
Felirat és név nélküli. Sárga tele felni, apró kereszt mintás gumival.
Üdv
_________________ www.modell.hu
HotBodies, HPI, Mugen-Seiki, Futaba, KoPropo.
Világbajnok autók, tartozékok, hobbi és verseny célra egyaránt.
helo, és nem is tudnátok beszerezni azokat a kerekeket? most veszek egy mugen truggyit egy vidéki m&h-ban, és kellene hozzá! vagy gyárilag amit küldenek vele az is jó lenne!
Szia!
Gyárilag nem küldenek vele. Viszont sikerült szereznem egy garnitúrát. Elküldöm a nyíregyházi üzletbe. Gondolom ott veszed az autót.
Üdv
Anti
Szia
Igen ott veszem,és elvégre nem mehetek hatszögeken , azért kérdezősködtem annyit. És milyen kerekek lesznek azok pontosan?
Ja és nagyon szépen köszönöm!
_________________ MUGEN MBX5T PROSPEC, O.S. .28 XZ
modell.hu
RCOR Star
Szia!
Üdv
Anti
_________________ MUGEN MBX5T PROSPEC, O.S. .28 XZ
modell.hu
RCOR Star
Helló!
Sokszor járok az üzleteitekben és nagyon rákattantam az rc autókra
Szerinted melyik megy jobban terepen?
A Savage X vagy a Savage 25 RTR
Ilyet élőben még nem láttam csak hasonlót!
Ha elmegyek az egyik boltba (Eurocenter) akkor ott megnézhetem?
Szia!
A Savage 25 RTR már nem kapható ennek a továbbfejlesztett változata a Savage X. Az EuroCenterben tudnak Neked ilyet mutatni.
Üdv
Anti
Szoki
Pullstarter szaggató
Helló!
Sokszor járok az üzleteitekben és nagyon rákattantam az rc autókra
Szerinted melyik megy jobban terepen?
A Savage X vagy a Savage 25 RTR
Ilyet élőben még nem láttam csak hasonlót!
Ha elmegyek az egyik boltba (Eurocenter) akkor ott megnézhetem?
_________________ Van olyan aki tud segíteni hogy milyen autót a legérdemesebb venni?
Kérlek segítsetek még kezdő vagyok!
Előre Is Köszi!
romen
Nitrofüggõ
már vettem
és még azt szeretném megkérdezni hogy mi lehet a baja a kocsimnak ha a rotostartal bepörgetem a kocsit forog mind a négy kerék léccives segíts köszi.
modell.hu
RCOR Star
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban