2. Miért kéne azt közzé tenni ha valaki rendes a másik emberrel?? Ez természetes,nem??
Remélem nem voltam sértő.
Üdv.:Zoli
billiyoe írta:
Helló mindenkinek!
Egy kicsit javítanám mézi társunk nevét!
Mult héten megegyeztünk egy motorral kapcsolatban, ami először póstázva lett volna! Amikor valaki beirt abba a topikba, ahol motrot keresett a kocsibaba, hogy ő mézi, akkor egy kicsit megilyedtem. Ezután megegyeztünk a személyes átvételben a mai napra, úgy voltam vele, hogy a pósta is annyi, mint a vonatom, szóval ezzel nem vesztek sokat. Az időponthoz képest egy picit késett max 10 percet de mondtam neki hogy lehet hogy késni fogok én is. Az a 10 perc nem vág földhöz senkit sem szerintem.
Szóval nekem nem volt MÉZI kollegával semmi problémám.
Mult héten megegyeztünk egy motorral kapcsolatban, ami először póstázva lett volna! Amikor valaki beirt abba a topikba, ahol motrot keresett a kocsibaba, hogy ő mézi, akkor egy kicsit megilyedtem. Ezután megegyeztünk a személyes átvételben a mai napra, úgy voltam vele, hogy a pósta is annyi, mint a vonatom, szóval ezzel nem vesztek sokat. Az időponthoz képest egy picit késett max 10 percet de mondtam neki hogy lehet hogy késni fogok én is. Az a 10 perc nem vág földhöz senkit sem szerintem.
Szóval nekem nem volt MÉZI kollegával semmi problémám.
Hy F_Gyuri.
Ok,továbbmegyek,de egy valami!
Meg lehet nézni a 10évesek hozzászólásait,meg az idősebb fórumozókét!
Némi különbség van minőségben,modorban,tapasztalatban!
Nem mindenki rang gyűjtögető,mint egy két domináns egyed itt a fórumon!!!!!
Na ennyi!!Vége off!
Ramses
Diótörő
Az RCOR site alatt üzemeltetett fórumot válasszuk ketté (gondoltban).
1. Szakmai témák, diszkurzusok, kérdezz-felelek, hirdetések...stb.
2. Adok-veszek rész.
Az 1-es résszel szerintem nem nagyon kéne, hogy baj legyen, mert ott azért elég hamar választ kap egy kérdező, szerencsére az esetek döntő többségében értelmes kérdések vannak, amikre értelmes válaszok is születnek. A kirívó esetek pedig csak erősítik a szabályt
A 2-es rész (hirdetés) pedig TI csináljátok, ti hirdettek, és ti válaszoltok. Ergo amikor egy ember beszél/ír a színvonalról, akkor önmagát is minősíti, mivel a fórumban nem egy-egy emberke van, hanem egy közösség. Ha a közösség úgy gondolja, hogy amit csinál, az nem megfelelő, akkor a saját hozzáállásáról mond véleményt.
Az RCOR sem a múltban, sem pedig a jövőben NEM kíván a hirdetők és vásárlók között igazságot tenni, mindössze a moderálási alapelveket betartani és betartatni. Számtalanszor leírtuk ezt már, és ha kell, le is írjuk még egy párszor.
Kérem a fentiek tudomásul vételét, mely tekinthető hivatalos álláspontnak is.
Üdvözlettel:
Jáger Péter - Ramses
RC Off-Road Autómodellező Egyesület
Kedves Lipric!
Nem veszem észre, hogy „amortizálódna a fórum, hitele, minősége, szavahihetősége”.
Nem tudom, mit vársz tőlem? Mint írtam nem posztom köztetek igazságot tenni, nem is tettem. Lehetőségetek van leírni, ha egy hirdetővel probléma van. Mi kell ennél több?
Nem írtam, hogy ne lenne igazad, de a stílusod akkor sem megengedett egy nyilvános fórumon, kértem változtass ezen. Erre ugyanúgy folytatod, ahogy abbahagytad.
Többet nem kívánom leírni, hogy nem azzal van a baj, amit írsz, hanem azzal ahogy.
Igazságot ilyen esetekben nem tudunk szolgáltatni, bármennyire is szeretnéd. Minden fórumozó vonja le a tanulságokat saját maga. Amennyiben sok a negatív visszajelzés, akkor elég gyorsan kiderül, hogy kivel nem érdemes üzletelni.
Mivel itt minden magánszemély ingyenesen hirdethet, mi nem tilthatunk ki senkit, azért amit a fórum nyilvánosságán kívül tesz.
Remélem megérted álláspontunkat, és kérem többé, engem ne tegyél felelőssé a ti vitátokkal kapcsolatosan. Ami munkát itt végzek azt a szabadidőm rovására teszem, teljesen önzetlen és közhasznú céllal. Úgy, hogy kérem, ne cseszegessetek ilyen jellegű panaszokkal. Mint írtad felnőtt ember vagy, lendülj túl ezen a problémán.
A fórumra meg továbbra is minden korosztályt várunk, annak ellenére, hogy van, akinek nem tetszik. Továbbá senkinek a korát nem kívánjuk ellenőrizni, erre sem lehetőségünk sem eszközeink sem jogunk, és szándékunk sincsen.
További jó fórumozást kívánok, minden érintettnek.
Na,látod F_Gyuri,erről beszélek,és ezt ne vedd sértésnek,ba...tatásnak,csak az ilyen emberkék miatt amortizálódik le a fórum,hitele,minősége,szavahihetősége.És egyre több vannak ezekből!
Ha sértő voltam,bocs.
Üdv:Lipi.
Írok akkor már én is...
A Fórumon van " tom95ster " nevezetű kölyök aki nem tudom mit képzel magáról de szívesen elbeszélgetnék vele személyesen.
Felvett pár napja Msn-re, hogy érdekli a Mini-T-em amit hírdetek. Írta, ha eladja az autóját akkor valószínű kelleni fog neki az autóm. Rendben. Másnap megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet? Írta, hogy van más autó és lehet azt veszi meg. Én erre írtam, hogy oké, de akkor miért veszel fel Msn-re? Ekkor elkezdett "osztani". Közöltem vele, ha beszélgetni akarsz arra ott van a Chat.hu oldal. Erre végezetűl elkezdett szidkozódni. "Te sz*r nyomorék..." stb. és eltünt Msn-ről.
Nem tudom mit képzelnek magukról az ilyenek de mással is fordult már elő ilyen, hogy felvett Msn-re és elkezdi: Milyen modelleid voltak eddig? Mennyivel megy az autód? Miért adod el az autódat? (Köszönés az persze luxus.) Én az első 1-2 mondatra válaszoltam de utánna mikor már kb. a 10. mondatára kell válaszolni közben meg rezegteti az Msn-t akkor már egy kicsit felháborító. Akkor meg írja, hogy jólvan akkor ne beszélgessünk és eltünik.
A hírdetéseimben szinte mindig írom, hogy CSAK komoly érdeklődők vegyék fel velem a kapcsolatot ugyanis nem érek rá a munkám miatt csevegni de hát nem tudják megérteni sajnos.
Ennyit akartam.
Szép estét mindenkinek!
Üdv.: Barna
Akkor itt folyt.!Előzmény:
http://forum.rcoffroad.hu/viewtopic.php?p=162674&sid=7ee37b1bb82869b724989455d17376c9#162674
Ja,csak mikor meg akartam venni a "tökéletes" állapotú buggydat,akkor derült ki,hogy rommá volt zúzva,(asszem az eleje)és majd ha egyszer megjön a cucc hozzá(talán usa-ból),akkor elküldöd utána!!
Na akkor mondtam,hogy kösz nem kell,majd egy hónap múlva hívtál,hogy kész,hova küldjem az autót!Közöltem,hogy nem kell mert pénzügy gondjaim voltak,akkor lehordtál mindenfajta szemétnek,meg így a szaros autóm,meg falusi köcsög,meg hasonló szépeket.!!!Még azt sem tudja,hogy Gyula nem éppen a faluk közé tartozik!
Na F_Gyuri,csak ennyi a nyűgöm ezzel a takonnyal,ha ezért kitiltasz,tedd!
Az a gond hogy sok fiatalkorú(tisztelet a kivételnek),pofátlan,bunkó,mindent megengedhet magának,mert apuka elkényeztetett hülye fia,aki ha el fingja magát megkap bármit!Sajnos észt nem kapott egyik sem!!Na majd ha Ő melózik érte,akkor mekkora lesz a pofája??
Na,mindegy kibuktam ezen a kis ....,.Veled F_Gyuri kb.,egy korosztály vagyunk,szerintem sejted miről jeleztem itt vissza a fórumon,és nem pü.-ben!Ha ez kitiltással jár,állok elébe!!
Üdv:Lipi!
Üdv
Szerintem ez tanunságos mindenki számára!
De majd ha megoldódik a rejtély azt azérd közöld velünk lécci!
Szerintem a témát ezzel le lehetne zárni...
Üdv:Ádám
Egyszer és mindenkorra meg kellene érteni, hogy csak akkor köss üzletet bárkivel, ha tudod, hogy nem verhet át. Erre két lehetőség van: egy kicsit kockázatos postai utánvét, ahol nincs "lopás". Az üzlet csak akkor jön létre, ha kifizették a terméket. Persze még mindig tehetsz roncsot, vagy féltéglát a dobozba... de ez ellen már csak a második lehetőséggel tehesz, ami a ráfordított időt és üzemanyagköltséget nem számítva kockázatmentes. Ez pedig a személyes találkozás. Igen, tudom, egy debreceni 15 éves srác nem tudja megnézni a Sopronban árult autókat, hogy megfelel-e a leírtaknak, de akkor inkább ne kockáztass! Hosszú távon kifizetődőbb...
Köszönöm így lessz! Igen utánvételesen vettem meg és fénykép alapján amiből volt 3.Igen kihangsúlyozom még nem volt olyan ember a fórumon aki ilyet csinált velem.Ezért csak azt tudom mondani köszönöm,hogy leírhattam. A többit meg elrendezem a kollégával ?! Szép napot mindenkinek
Egyszer és mindenkorra meg kellene érteni, hogy csak akkor köss üzletet bárkivel, ha tudod, hogy nem verhet át. Erre két lehetőség van: egy kicsit kockázatos postai utánvét, ahol nincs "lopás". Az üzlet csak akkor jön létre, ha kifizették a terméket. Persze még mindig tehetsz roncsot, vagy féltéglát a dobozba... de ez ellen már csak a második lehetőséggel tehesz, ami a ráfordított időt és üzemanyagköltséget nem számítva kockázatmentes. Ez pedig a személyes találkozás. Igen, tudom, egy debreceni 15 éves srác nem tudja megnézni a Sopronban árult autókat, hogy megfelel-e a leírtaknak, de akkor inkább ne kockáztass! Hosszú távon kifizetődőbb...
Már nem tudom pontosan követni az eseményeket, mindenesetre a "lopás" szó komoly vád (lehet). Így megkérném az érintetteket, hogy vagy rendezzék egymással ezt a vitás helyzetet - hiszen más helyettük nem tudja elintézni, csak ők ketten tudják valójában mi is történt. A többiek meg max. a konzekvenciát vonják le...
Üdv.
Figyeljetek! ahogy a moderátorok is mondták ebből a "vitából" ki kellene szálni! Majd kojak elintézi a dolgot!
Elhiszem hogy felvgytok háborodva mert én is dühös vagyok de ez már a kettők dolga!
Remélem kiderül az igazság...
Üdv:Ádám
én beszéltem budgettel és ő azt hangsúlyozta hogy "kojak ellopta az autót"
hogy lophatta el az autót?? ha ellopta volna nemhiszem hogy tele irná vele a fórumot hogy budget átverte.
Másrészt budget eddig semmi olyat nem irt hogy ellopta kojak az autót, hanem csak kellett valamit erre neki is mondanija ezért találta ki ezt a hülyeséget.
az ilyen esetek elkerülése érdekében éri meg személyesen átvenni az autót minthogy utánna boszankodjunk.
Sziasztok!
Én sem belefolyni akarok de Kojak kolléga elhozta nekem a Shark mini monstert megmutatni közvetlenül az átvétel után és hát őszintén megmondva igencsak elcsodálkoztam,hogy az RTR-ben árult autó ami keveset használt és fékhibás hogyan néz ki!Csak egy pár dolog:táv,vevő nemvolt benne,törött kardán,csavarok hiányoztak ami bennevolt az meg kilógott,nemtartott stb.. fékpofa és a féktárcsa is hiányzott stb....
Ez azért szerintem már annyira nem kis tétel továbbá a kedves feladó még ugy adta fel a csomagot,hogy a posta is drágább legyen!2-szer postázzák(v.hogyan) ami Kojak kollégának fájt még pénzébe!
Többet nem akarok ide írni,és mint említettem belefolyni sem,de én saját szememmel láttam a dolgokat,így Kojak kollégát erősítem meg!
Remélem minél hamarabb rendeződik!
Üdv:Pat
_________________ Msx-3 apró tuningal:)
Tel:06705805302
E-mail:wenty007@freemail.hu
Msn:pat-6666@hotmail.com
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban