B.Barna kollegátol kb december elején vagy közepén vettem egy kereket... eddig megbiztam benne me vettem má töle cuccot (leutalom a pénz ö meg küldi a cuccot).. elküldtem a pénzt de semmi.... nem korrekt
Szia
Van egy olyan topik" fórum használata" http://forum.rcoffroad.hu/viewforum.php?f=23
ott világosan le, van írva, hogy kell hirdetni, viselkedni meg hasonlok. Jó kívánok
Csaba
savagerr írta:
hello vki meg tudná mondani hogy miért tűnt el a hirdetése, a cseréről???
vmit rosszul írtam benne vagy mi volt a baj vele???
Na itt a vége. Gondolkozzatok, hogy mire van ez a fórum és hogy a normális felhasználók milyen hangnemben beszélgetnek egymással. Pár nap múlva, amikor a letiltást oldom, megnézzük, hogy megy-e már nektek is!
Sziasztok!
Egy hónapja megnyertem egy aukciót a TeszVeszen,és mikor felhívtam az illetőt közölte hogy elfelejtett minimál árat tenni és ő nem hajlandó eladni nekem a terméket,mert ő arra gondolt jobban felmegy a licit.Aztán még egyszer felhívtam melynél már rögzítettem a beszélgetést ahol elismerte hogy hibázott,és ha a fene fenét eszik akkor sem adja az általam megnyert aukciót,viszont ajánlott egy 95000ft-os vásárlási lehetőséget az általam licitált 41550ft helyett.(Ennyiért nyertem meg!)Ez az illető tomet82 volt.(Külömböző fórumokon keresgéltem és találtam is pár embert aki hasonló cipőben járt mint én.)
Ez a dolog az a Savage volt amit most itt hírdet a fórumon.
Elmondása szerint "modell-kereskedő" és az én helyzetemben csak elfelejtett minimálárat írni!Persze ez fel sem tűnt neki az egész licitálás alatt,ami nem két nap!
A véleményem hogy inkorrekt az ember,és meggondolandó a vele való üzlet!
Köszönöm!
Sziasztok NEM mentem magam tényleg Hibáztam! A Teszveszen! A srác azt mondta" 60 ezerért tud savage-t 10-et is akár!!" Én felajánlottam ha egyet mutat akkor megveszem és átadom neki 40000-ért!
A témát befejeztem!!!!!!
most meg zaklatsz pü-n kfeélni akarsz v mi?? ne legyél hülye és türelmes leszek te idióta ha egyszer azt mondom h nem akkor nem és ne légy krecsó! kösziii
sziasztok! érdeklődnék, hogy arra nincs szabály, hogy az ilyen kretén hozzászólókat letiltsukl vagy valami???? állandóan megtalálnak az olyan degenerálak akik heccből beíroatnak szart a hírtetéseimbe...bezárattam eggyet mert elbaszarintották...erre ma feladom újra és 10 perc mulva már anyáznak h biztos nem igaz amit irok..tököm tele van ezekkel...mit lehetne tennem??
Sziasztok!
Egy hónapja megnyertem egy aukciót a TeszVeszen,és mikor felhívtam az illetőt közölte hogy elfelejtett minimál árat tenni és ő nem hajlandó eladni nekem a terméket,mert ő arra gondolt jobban felmegy a licit.Aztán még egyszer felhívtam melynél már rögzítettem a beszélgetést ahol elismerte hogy hibázott,és ha a fene fenét eszik akkor sem adja az általam megnyert aukciót,viszont ajánlott egy 95000ft-os vásárlási lehetőséget az általam licitált 41550ft helyett.(Ennyiért nyertem meg!)Ez az illető tomet82 volt.(Külömböző fórumokon keresgéltem és találtam is pár embert aki hasonló cipőben járt mint én.)
Elmondása szerint "modell-kereskedő" és az én helyzetemben csak elfelejtett minimálárat írni!Persze ez fel sem tűnt neki az egész licitálás alatt,ami nem két nap!
Köszönöm!
Mdell-kereskedő?????? Az Marha -érdekes ,mert ez a Savage az enyém volt .Tőlem vette
Sziasztok!
Köszönöm!
Végig olvastam a topicot az elejtől. Kezd kicsit más mederbe terelődni, ezért visszaterelem.
Az elmúlt időkben elég sokat vettem használt, vagy nem közvetlen boltból árukat(teljesen legálisan természetesen!), különböző, ismeretlen emberektől, személyesen és postán is. A benyomásaim ez ügyben rendkívül pozitívak, bár voltak kisebb rejtett hibák(nem kevés), amit én mind úgy értelmeztem, hogy az eladó sem tudhatott róla. Tapasztalataim mégis pozitívak!
Sajnos vevők esetében ez nem mindig igaz. Nem egyszer jártam úgy, hogy napokon át részleteztem az eladni kívánt autót a kedves érdeklődőnek, még azt is felkínáltam, hogy benzin költségen házhoz viszem, hogy megmutathassam mégis, mi hogyan rajta, mikor is közölte, hogy nem kell neki. Ez rendben is lenne, ha valami nem felelne meg, de nem! Az indokok, amit komolyan is gondoltak, ilyenek voltak, mint: "A szülinapom csak 2hónap múlva lesz ..." vagy a kedvencem: "Jajjj, akkor ezt szerelnem is kell majd! "
Just open a new thread by clicking "új topik" ("new thread" in English) and there you go: from then, thats like on other forums...
Szerintem Smart Marilou-nak eszébe nem jutott avatart feltenni, vagy az is csak a hirdetése része lenne. Mivel a fórum igen látogatott, ezért előszeretettel regisztrálják magukat itt robotok és "élő emberek", hisz a keresők nézegetik az oldalon közzétett linkeket is. Ezzel pedig az ő oldala is népszerűbb lesz. Az aláírásában volt egy kis szöveg "Seasonal Rental In Ocean City Md" és egy link. Amit most törlök is. Hidd el, nem sűrűn fogod itt látni és hozzászólni sem fog sokszor! Még jó, hogy ide írta, így nem kell törölnöm!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban