Bemutatkozás | Hírek | Tagság | Taglista | Alapszabályzat | Versenyszabályzat | RCOR Ring Apaj | Támogatóink
MyModell | Cikkek | Leírások | Fotók | Videók | Versenyek | Rendezvények | Linkek | Média ajánlat | Kapcsolat

Gy.I.K. Gy.I.K. Keresés Keresés Taglista Taglista Csoportok Csoportok Profil Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Regisztráció Regisztráció Belépés Belépés
Pontos idő: 2010.09.04 20:14:54 Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
Adok-Veszek visszajelzés
Új téma nyitásaHozzászólás a témához Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5
Tartalomjegyzék » Szemetesláda Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése
Szerző Üzenet
Gergely
Nitrofüggõ

ElküldveElküldve: 2006.03.06 19:41:59
HozzászólásHozzászólás témája : 
Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még jó, hogy van ilyen helyes kis program, ami kijavítja a csúnya szavakat...

Szóval gener nem vette át, de más, alapos okai voltak rá, amit sajnos nem volt hajlandó időben megosztani velem, és ebből adódtak a félreértések.

Lehetne esetleg, hogy az előző üzenet valamelyik moderátor által kitörlődjön? (Na, légyszi Very Happy )

Ezer bocs, akkor tisztázzuk mégegyszer: gener rendes srác és remélem az is marad. Twisted Evil
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldése Vissza az elejére
Gergely
Nitrofüggõ

ElküldveElküldve: 2006.03.06 13:52:47

*** Moderálva (Ramses) ****************************************
Inkább visszaszívnám az előbbi mondandómat mivel egy kellemetlen félreértés volt az oka a csomag át nem vételének, amely a korábbi kirohanásomat eredményezte.
Gener biztosított afelől, hogy a káromat részben megtéríti és a csomagot át is veszi.

*** Eredeti szöveg (rejtett): *************************************
Oké, akkor tessék nektek kölcsönös bizalom:

A gener nevű felhasználó( aki egy m****** *****láda) feladatta velem a csomagot, amiben 4 kerék volt úgy, hogy én fizettem a postaköltséget.

Az a ****** képtelen volt átvenni a csomagot, szóval buktam rajta 6000 ftot.

Tehát bárkivel is üzletel gener, röhögjetek a ***** képébe, és mondjátok azt, hogy nem.

Mellesleg arra nem volt képes hogy felhívjon, sőt, a kerekek mellé,(amit 13ér adtam 18 helyett teljesen újan), még volt pofája antenna tartót kérni.

Akárki akármit tud róla, küldjön egy privát üzenetet légyszíves.

*** Eredeti szöveg vége ****************************************
Godzilla
RCOR Star

ElküldveElküldve: 2006.03.01 08:26:10
HozzászólásHozzászólás témája : Re: Igen

probegt írta:
Sziasztok én eddig nagyon sok embertől vásároltam a fórumon eladni még nem volt szerencsém mert most kezdtem pár hónapja a modellezést de mindenki mintha ezer éve ismerne korrektül állt a helyzethez.

Azért szerintem a legtöbb esetben ez a jellemző, és ritkán biztos van rossz "szájíze" is az embernek.

Nitro pancsoló

ElküldveElküldve: 2006.02.28 14:14:45
HozzászólásHozzászólás témája : Igen

Sziasztok én eddig nagyon sok embertől vásároltam a fórumon eladni még nem volt szerencsém mert most kezdtem pár hónapja a modellezést de mindenki mintha ezer éve ismerne korrektül állt a helyzethez.

Diótörő

ElküldveElküldve: 2006.02.28 13:53:17

Hi!

Nem rossz ötlet, de ez egy nagyon nehéz ügy. Mi (RCOR) nagyon szívesen támogatjuk az "Adok-Veszek" topiccal a modellezőket, akik szeretnék eladni/venni különböző cuccokat. Egyet nem szeretnénk: bíráskodni senki felett. Márpedig ha valami megjelenik a fórumunkban, akkor azért szeretnénk, ha olyan lenne, ami a valóságot tükrözi, és aki idejön olvasgatni, tanulni, tájékozódni, az olyan információkhoz juthasson, ami nem félrevezető.

Ha valaki azt mondja tehát, hogy Pistikével nem jó üzletelni, mert aranyat ígért, és bizsut adott, akkor azt mi nem tudjuk - objektíven - ellenőrizni. Nekem az a véleményem, hogy legyen mindenkiben egy kis betyárbecsület, és próbáljon úgy üzletelni, hogy ne kerüljön arra sor, hogy valakit lehordunk a fórumban.
Azért persze nagyon-nagyon kirívó esetben egy-egy keresetlen szót érdemes a megfelelő helyre (és persze hangon) megejteni, de mindenkit kérek arra, hogy ezzel nagyon óvatosan bánjon, mert a téma igen kényes.

Ramses

Nameg itt van gyilkos is
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintéseICQ Vissza az elejére
Gergely
Nitrofüggõ

ElküldveElküldve: 2006.02.28 12:37:47
HozzászólásHozzászólás témája : Adok-Veszek visszajelzés

Tekintve, hogy ezen az oldalon is komoly kereskedés folyik, ide lehetne írni, hogy ki igen, és ki nem képes a megbeszélt feltételeknek megfelelően kereskedni modellezőtársaivel.

Gondolok itt pozitív és negatív kritikákra.

Mivel szerény véleményem szerint ez nem emberi jogaink megsértése, mégis lehetnek egyesek akik nem értenek egyet velem, ezért addig nem is írnék semmit, amíg egy moderátor beleegyezését nem adja a téma megkezdésébe-folytatásába.
Hozzászólások megtekintése elölről:    
Tartalomjegyzék » Szemetesláda Előző téma megtekintése Előző téma megtekintése
Új téma nyitásaHozzászólás a témához Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5

Ugrás:   

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban