sziasztok, a climber clawler 1/8 modell gumimérete 1.9, vagy a 2.2, vagy ezek mit jelentenek????????????? milyen gumit ajánlotok köves terepre???
köszike
Nem hiszem, hogy beállítási hiba (attól a futófelület kopna egyenetlenül), inkább arra tippelnék, hogy élesebb kövek sértették fel a gumit.
Megpróbálhatod megragasztani, olyan pillanatragsztóval amivel a felnire is ragasztják a gumit, de ez nem az igazi megoldás. Játszani azért még így is jó lesz egy darabig.
_________________ MTA4 S28, HB Lightning Stadium Sport
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogya gumi amit használtam múlt hétvégén márkón, az egyik gumi 5 centiméter hosszon szétszakadt oldalán...
Mind a négy gumi megindult a szakadás felé...
Ez miért van? A gumi viszont szinte semmit sem kopott.
Ha a gumi szétvan szakadva megpróbáljam megragasztani?
Ez futóműbeállítási hiba, hogy az oldala szétszakadt.
Ha nem lehet megmenteni, mien gumi van ami hobbi célra sokáig jó?
Olvastam babel gumijáról az jó lehet?
Előre is köszi!
ui.: a márkói pályán nagyon-nagyon sok kő volt, és én is estem keltem a pályán.
_________________ Nanda NRB-3
Futaba 3pm
ebencz
RC mániákus
Mégegy kérdésem lenne , hogy Pro-Line Badlands MT gumit, hól lehet venni magyarországon, akár még felni nélkül is, de persze felnivel jobb lenne (1/2 Offset felni 17mm)?
Ismételten előre is köszönöm a gyors segítséget!
Üdv.:
ebencz
_________________ Traxxas Revo™ 3.3 + kisebb átalakítások, itt-ott...
Hát versenyre szerintem mindenképpen a 30-as. Ok: mivel keskenyebb kisebb ívben tud befordulni mint a 40-es.
Emlékszem mikor először látogatunk ki komolyabb versenyekre, a mezőny java(főleg Savage) a 40-est vagy a Dirt Bonz-t használta, de ez folyamatosan megszűnt és megjelentek a keskenyebb GRP Grip és Cubic mintás gumik. Ahogy elnézem mostanában a Revo-sok használják ezt a 30-ast vagy valami hozzá hasonlót.
Elküldve: 2009.05.31 21:17:51 Hozzászólás témája : Milyen gumi és felni?
Sziasztok!
Ezen a Revo-n, milyen gumi és felni van?
Összesen, csak annyit sejtek, hogy minimum 17mm-es, de lehet, hogy inkább 23mm-es a felni hatszöge, mert nagyon nagy a lyuk, ahol hozzá lehet férni az anyához!
Segítségeteket, előre is köszönöm!
ebencz
_________________ Traxxas Revo™ 3.3 + kisebb átalakítások, itt-ott...
Nah a Nitrohigittó remekül viszi a kromot a felnirol de a pillanatragasztot nem
Most teljesen leaztattam a kromot a felnirol és befestettem kékre a felnit
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban