Az az igazság hogy amit én írtam az megvalósítható (a szabadon futóm házát igy alakítom át aluminiúmmá!)
csak akkor kéne venni 6szög kulcsot aminek darabja kb 500ft (ez csak tipp) és 1 db -ból kijönne 2 felnihez a 6szög! és akkor 1 felni kb 1000ft-ból kijön (anyagköltség) de szerintem ennyi se lenne...és akkor nagyon tuti!! ha esetleg van akit még érdekel a téma akkor szóljon ha bejön és szép felnit lehet kreálni akkor tuti!!
Hi Slip.
Erre a témára én is nagyon kíváncsi lennék. Nekem még bírja a műanyag felni, de az itteni tapasztalatok és ahogy látom, egyre többen átáltok az alufelnire. Az esztergálásban már én is töprengtem. A hatlapfejű anya fészkének a kialakítása, nem egy egyszerű feladat.
Talán egy újmaróval lehetne ilyet megkreálni ??!?
Ha vki tud vmi megoldást, jelezze...
Igen, ehhez egy elég spec. maró kell. Keresni kell egy szakit. Én tudok egyet. Pintér Jánosnak hívják. A száma: 29/371-347
Hi Slip.
Erre a témára én is nagyon kíváncsi lennék. Nekem még bírja a műanyag felni, de az itteni tapasztalatok és ahogy látom, egyre többen átáltok az alufelnire. Az esztergálásban már én is töprengtem. A hatlapfejű anya fészkének a kialakítása, nem egy egyszerű feladat.
Talán egy újmaróval lehetne ilyet megkreálni ??!?
Ha vki tud vmi megoldást, jelezze...
Nem találtam meg a megfelö topikot a hozzászólásomnak ugyh ide írom ha nem jó akkor vki helyezze át!
Szóval tudnék házilag esztergálni magamnak akár aluból akár rézből felnit csak a 6 szög el vannak gondjaim...(mivel köztudotam nem henger szimetrikus) Nade! arra gondoltam hogy egy sima 6 szögkulcsot (olyat amien a felnin van) elvágnék 2öbe (annyi elég) és azt bele tudnám tenni a felnibe ugy hogy az ott is maradjon.. vélemény? megéri-e???
Köszi, akkor majd igényt formálnék némi szivacsra, mi a túrónak vegyek 780 HUFéert újabb 2 m2 szivacsot??? :-)
Adsz ha ilyen szépen kérek? :
Köszi,
Csacsi. Ne hallgass Gozilla-ra. A felét adtam neki, a másik fele is k...va nagy, nekem az megvan. Amit a Godzilla-nak adtam, azt ő faszán elhagyta, de nekem még így is van. És nem is kell megkérned, mert szívesen adom, nekem csak útban van. Kidobni meg mégsem akartam. Asszem nyitok egy szivacsboltot
Köszi, akkor majd igényt formálnék némi szivacsra, mi a túrónak vegyek 780 HUFéert újabb 2 m2 szivacsot??? :-)
Adsz ha ilyen szépen kérek? :
Köszi,
Most a linket elfelejtettem? Nem tudom. Szoval Csacsi pont azt mondom, hogy ami megmaradt neki, az nekemadta, en abbol megcsinaltam a sajatomat, de amikor kimentunk a Camponahoz a tali elott egy nappal, akkor ottfelejtettuk. Szoval szerintem most Ramsesnek sincsen.
Ramses vett valahol sima szivacsot. Maradt is melőle egy csomó, csak sajnos ott felejtettük a Camponanal... szoval nincsen. De majd Ő jól megmondja hogy hol lehet kapni olcsón. De tudod mit? Itt is van a link a rég fórumból, a 2. hozzászólás.
Bp-en a Népszínház és Fecske utca sarkán van egy bolt, itt lehet mindenféle királyság szivacsokat kapni. 1x2 méteres darab (1 cm vastag) kemény 780 HUF-oba került. Abból gondold el, mennyi kereket tudok majd egyszer kitömni. Ja, és ha kell, adok én. Nekem van dögivel, életemben nem fogom szerintem felhasználni azt a szivacslapot. Most is az autómat szerelem rajta, és csak a sarkából hiányzik egy-egy csík.
Vagyis: vagy adok, vagy veszel
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban