köszi a tippet, tegnap voltam tesztelgetni... Kicsit változtattam a vezetési technikámon és így egész jól ment.
Azért akartam zárni a hátsó difit, mert kanyarban alulkormányoz a gép - nem kanyarodik. Ezért gondoltam, hogyha jobban zárom a difi hátul akkor jobban megcsúszik a hátulja -> jobban befordul. De valószínüleg csak béna vagyok és még nem igazán tudom, hogyan kell rendesen vezetni. Inkább gyakorlok aztán állítgatok.
köszi!
üdv
F
_________________ Fiddler
lenhardt07
Nitro pancsoló
Akkor végül is jól gondolom, de ahogy néztem a leírásokat nem ilyen egyszerű dolog. Minden hatással van mindenre, lehet csak valami egyszerű futómű beállításon kéne módosítanom és máris olyan lenne a vezetésileg ahogy elképzelem. Gondolom ez a beállítás dolog attól is függ, hogy ki hogy szeret vezetni, de biztos van valami ideális vezetési technika amivel jó gyors köröket lehet menni...
köszi a segítséget!
f
Olvastam az előző hsz-aidat, a csúszós pályára ne zárd a hátsó diffiket, mert mégjobban csúszni fog a hátulja, akár kereszbe is áll, ás akkor lőttek a gyors köröknek. Megéri a futóművet állítgatni, és ha nincs, akkor egy hátsó stabilizátort is érdemes betenni, de ne a legkeményebbet.
Mivel én nem versenyzek, csak saját tapaszlatalatot tudok írni: amíg nem drifteltem, nekem a hátsó kerékdőlés 1,5° volt 2° összetartással. Ez szinte sose csúszott meg, még ha akartam akkor sem.
Akkor végül is jól gondolom, de ahogy néztem a leírásokat nem ilyen egyszerű dolog. Minden hatással van mindenre, lehet csak valami egyszerű futómű beállításon kéne módosítanom és máris olyan lenne a vezetésileg ahogy elképzelem. Gondolom ez a beállítás dolog attól is függ, hogy ki hogy szeret vezetni, de biztos van valami ideális vezetési technika amivel jó gyors köröket lehet menni...
köszi a segítséget!
A hátsó difi keményitésével, esetleges teljes lezárásával túlkormányzottá válik az autó.
Aki rc driftel elektromossal , gyurmát töm a difibe, vagy beragasztja.
_________________ Kyoso Fazer nitrózabáló
The life starting at 180km/h, and lasts until a spoiled bend.
nah akkor végképp összezavarodtam. Én úgy gondolom, ha a hátsó Difi zár akkor ugye mind a két kereket hajtja. Így ha kanyarban egy kövéret húzok elvesztik a tapadásukat és túlkormányoz a gép. A Drift verdákban is össze heggesztik a difit, hogy lehessen farolni. Nem jól gondolom?
ahogy látom jó régen írtatok ide, remélem azért kapok választ.
Egy Inferno US Sport2-m van gyári beállításokkal. A difikbe a gyári sűrűségű olajakat tettem. Elöl 50000, Középen 50000, hátul 5000. A gumik, Kyosho HighTraction, egész újak.
A problémám az, hogy csúszós felőletű pályán nem igazán szeret kanyarodni. Arra gondoltam, hogyha hátra kicsit sűrűbb olajat tennék, hogy megnöveljem a túlkormányzottságát a kocsinak, lehet jobban fordulna. De ha hátra keményebb olajat teszek akkor nem lesz nehezebb fékezésnél a kanyarba betenni a gépet??
ez nekem túúúúl bonyolult... nincs erről valami leírás nooboknak?
thx
_________________ Fiddler
nagyg
RCOR Star
az lenne a tovább kérdésem, hogy:
Min érdemesebb változtatni?
-A lengéscsillapítóba az olajat cserélni és puha rugót
-A rugó megváltoztatása és az olajat haggyam békén
szia
eppen elkeszult egy kis anyag errol a temarol. ha lesz idom feldobom, abban lesz valasz neked.
Szia!
Mivel úgy látom, elég kezdő vagy, ezért szerintem ne nagyon szeds szét még a telót, ha gyárialg össze van rakva, mert tuti, hogy levegősre csinálnád emg, úgy emg nem sok értelme van...
Ha nem szörcsög a teló, nem levegős, nem koszos, nem régen lett összerakva, akkor szerintem rugóval puhíts, de ha szörcsög, el van koszolódva, akkor szedd szét és építsd újra, iylenkor már puhíthatsz olajjal is. Egyébként sztem hobby autózásra érdemes valami közepes sűrűségű olajt használni(pl. 400as), mert így már elég jól el tudsz játsazni a rugókkal és látsazni fog a hatás, de még nem lesz túl puha, vagy betonkemény.
Ha nem tudod, hogy kell telót építeni, akkor kérj segítséget és szívesen segítünk.
String, mr.mitnick és milan-- vitatkozás helyett inkább olvastássátok át valakivel a hozzászólásaitokat, mielőtt elküldenétek, mert így ebben a formában fogyaszthatatlanok.
Valószínű a hiba nem azokban van akik figyelmeztettek titeket, nem ehhez a színvonalhoz vannak szokva.
Ha a hűlyeséget meg akarjátok osztani, egymással akkor azt légyetek oly kedvesek ne nyílvánosan tegyétek!
F_Gyuri
Mert okot adsz rá. Mert visszaélsz azoknak a bizalmával, és segítőkészségével, akik itt sok-sok embernek segítettek egy-egy kérdésre a választ megkapni. Mert lusta vagy, és nem nézel utána nyilvánvaló dolgoknak.
Ezért.
Ramses
_________________ Üdv.: Kis Atti 20/470-5202
Nézz be ide
és ide is!
Savage S25 ...?? Milyen motorral?
T2M 2,5ccm on-off
Nemértem minenhol ez megy....van egy csomó olyan fóromozó aki csak azért ír hogy beleköshessen a másikbe...miért van ez így???
Mert okot adsz rá. Mert visszaélsz azoknak a bizalmával, és segítőkészségével, akik itt sok-sok embernek segítettek egy-egy kérdésre a választ megkapni. Mert lusta vagy, és nem nézel utána nyilvánvaló dolgoknak.
Ezért.
ezaz,a fórum lényege nem az hogy segítsük 1mást,erre mindenki elkezd cSeSzEgEtNi egyvalakit,8an rászállnak az emberre...de ez már kissé soxor megtörtént,más topikokban -.-'
MIért van az hogy ha valaki rosszatír 1000-en rászólnak...elég ha 1 valaki rászól "milan--" -ra
amúgymeg nemírt hülyeséget mert a lengéscsillapító szögének beállítása is egy hasznos információ lehet....
Nemértem minenhol ez megy....van egy csomó olyan fóromozó aki csak azért ír hogy beleköshessen a másikbe...miért van ez így???
na igen telég nem pont a kérdésre ad választ de azért jobb ha tudja nem?nem feltételezem hogy nem tudja csak megtörténhet de sztem inkább az eredeti témáról beszéljünk
Ramses
Diótörő
Az egész fórumon kezd elhatalmasodni az, hogy sok ember csak kérdez, mert kényelmesebb, mint keresni, utánanézni.
Fingjuk sincs alapvető dolgokról, mégis okoskodnak. Összevissza irogatnak, másokat félrevezető módon, és ha szólnak érte, még nekik áll feljebb...
Milan,
Szerinted most String kérdésére válaszoltál???
Egyébként a hozzászólásodból szerinted le lehet valami értelmeset szűrni???
Thief
bizony lehet értelmeset leszürni mér te nem tudsz az sajnáálatos és valószínüleg segítetem neki mivel a topic neve tanuló vezető és bizony ha itt kérdezet valószínüleg megtörténhet hogy nem tudta ezt mivel a jó kanyarodás érdekében többet is lehet tenni mint hogy csak a lengéscsilapító eröségén állit
Milan !
Azért tudod ugye,hogy ki az a Thief ? Vagy csak írsz neki ?
_________________ Hong Nor X1CR Pro Buggy
Hong Nor X1CRT Pro Truggy
Milan,
Szerinted most String kérdésére válaszoltál???
Egyébként a hozzászólásodból szerinted le lehet valami értelmeset szűrni???
Thief
bizony lehet értelmeset leszürni mér te nem tudsz az sajnáálatos és valószínüleg segítetem neki mivel a topic neve tanuló vezető és bizony ha itt kérdezet valószínüleg megtörténhet hogy nem tudta ezt mivel a jó kanyarodás érdekében többet is lehet tenni mint hogy csak a lengéscsilapító eröségén állit
SZia!
VAlóban jót írtál, de te a futómű, progresszivitásáról írtál ill. degresszivitásáról, iagazd van, hogy egy progresszív futóművel az autó jobban viselekdik, de nem erre irányult a kérdés, sőt telejsen más témára.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban