A Tamiya alap szabályzója szerintem a legmegbízhatóbb szabályzó a világon, iszonyú jó arra amire kitalálták. Azt tudja midnen időben, azt, hogy 23 kör alatti motort raktok rá, vagy SS Typeot az már nem a szabi hibája, azzal túl is fog melegedni.
Azt a mocit amit alapbol kapsz a TT-01D hez, minden gond nelkul hajtja...
Masok mondjak, hogy nagyobb mocit is siman elbir, de egy komolyabb motorhoz en biztos mas szabit valasztanek.
Nekem eddig 2 automba teljesit egeszen jo szolgalatot ez a szabi, bajom meg nem volt vele sosem
Sziasztok nem tudjátok esetleg hogyan lehetne könnyiteni az alvázon???
Én ugy gondoltam hogy kifurkálni oldalt az alvázat.
SZia!
Először is kidobsz belőle minden alut és csak a gyári műanyag alaktrészeket szereled bele. Veszel bele 40-50ropiért profi szabályzót, ami könnyű, vevőből is jobb egy könnyebb fajta, pl. Futaba R114F.
A hátsó lökhárítótartót nyugodtan levághatod, úgysem teszel doa szivacsot.
Így lehet a egltöbbet megspórolni, az alváz kilyukasztást felejtsd el!!
inkább vegyél ki belőle minden alut, kivéve a akrdánt.
Sziasztok nem tudjátok esetleg hogyan lehetne könnyiteni az alvázon???
Én ugy gondoltam hogy kifurkálni oldalt az alvázat.
Hi!
Vigyázz a kifurkálással. A könyyvítésnél mindig van egy olyan hátrány, hogy kevésbé merev lesz az alváz. Aztán az sem mindegy, hogy hogy fúrod ki, milyen alakú "lyuk" lesz benne. Nem árt egy-két szabályt betartani, mint pl "Éles sarok, kezdő törés"...stb.
Másrészt pedig ha csak az alvázat fúrod ki, azzal nem mész sokra. Ha az autód súlyát szeretnéd csökkenteni, akkor az összes többit csökkentened kellene. Csak az alváz kikönnyítése semmit nem fog eredményezni, legföjjebb könyebben törik
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban