Sajnos nem csak a csend nagy,hanem a gaz is.Kéne még pár vállalkozo szellemü modellezötárs.Hétvégén aki teheti jöjjön ki egy kis gazolásra.
Csatlakoznék az elöttem szolohoz, hogy nem csak akkor kell kimenni a pályára, ha autozás van, hanem akkor is, ha munka,
Nem azért vagyunk, hogy másoknak jo legyen, mindenki vegye ki nyugodtan a részét a munkábol.
Szeretettel várjuk azokat az alkalmi az autosokat is, akik csak néha jönnek ki, mivel a pálya attol is használodik és gazosodik, ha csak néha használjuk.
Tisztelt a kivételnek annak a 3 embernek aki rajtam kivül még kijár pályát rendben tartani.
Sajnos nem csak a csend nagy,hanem a gaz is.Kéne még pár vállalkozo szellemü modellezötárs.Hétvégén aki teheti jöjjön ki egy kis gazolásra.
Csatlakoznék az elöttem szolohoz, hogy nem csak akkor kell kimenni a pályára, ha autozás van, hanem akkor is, ha munka,
Nem azért vagyunk, hogy másoknak jo legyen, mindenki vegye ki nyugodtan a részét a munkábol.
Szeretettel várjuk azokat az alkalmi az autosokat is, akik csak néha jönnek ki, mivel a pálya attol is használodik és gazosodik, ha csak néha használjuk.
Tisztelek a kivételnek annak a 3 embernek aki rajtam kivül még kijár pályát rendben tartani.
Elküldve: 2010.06.05 07:19:47 Hozzászólás témája : re
Okés Lui Beszéltem a többiekkel én csak olyan 11körül tudok ott lenni mivel előtte dolgozom sajna de viszek ásót lapátot meg mindent!! Minél többen gyertek h egy jó kis munka után egy jót tudjunk autózni:)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban