Rendben, köszi!
Jó kérdés, hogy elmegy-e nagyobb pályán, hiszen alap elektronika van benne, de egy 5000 mah-s Lipo akksival működtetem.
Eddig csak aszfalton és murvás talajon vezettem.
Szia!
Bőnyön van 1:10-es paripáknak is pálya!
Üdv, Szabi
_________________ Mugen MBX 5T
Merlin Swift AR
HB Cyclone TC
LRP S10
Rendben, köszi!
Jó kérdés, hogy elmegy-e nagyobb pályán, hiszen alap elektronika van benne, de egy 5000 mah-s Lipo akksival működtetem.
Eddig csak aszfalton és murvás talajon vezettem.
Szia! Sajnos bezárt a terem a jóidő miatt, de ha jól hallottam, akkor majd Sokorón fog épülni egy off-road pálya. De ha elfut a járgányod kicsit nagyobb pályán is, akkor javaslom Bőnyt.
Köszi szépen, erre gondoltam. Gondolom csak elektronyos géppel lehet ott menni. Valamikor muszáj lesz kimennem, mert már unom az utcánkat és a tv-toronynál lévő bmx pályát.
Szia! A Spar-on belüli pályára gondolsz? Ha igen akkor, tudok róla mesélni. Személyenként kell fizetni 500Ft-ot. Egy aránylag jól kiépített pálya van ott 1 nagy ugratóval, és egy nagy emelkedős ugratóval. A társaság/hangulat mindig jó. Van körülbellül 30 kiállított modell, körbe lehet nézni, ingyen elvihető katalógusok... Ha bármi kérdésed még van akkor írj.
Elküldve: 2010.03.04 18:42:04 Hozzászólás témája : lesz
Sziasztok!!
Meg szeretném kérdezni hogy tud-e valki a pálya álapotárol valamit.Mert ha nem tul sáros akkor kinn lesz-e valaki.Ha igen akkor irjon és énis kimegyek.
Sziasztok!
Halli!
Kellene a gyári kipufogó bajához 5000ft-ért.
Szombaton jösz ki velünk autozni győri reptéri pályára?
Mert akkor rá is tudnám szerelni:D
Meg megyek savage xl és egy hellfire barátom meg s-maxxal.
Halli!
Kellene a gyári kipufogó bajához 5000ft-ért.
Szombaton jösz ki velünk autozni győri reptéri pályára?
Mert akkor rá is tudnám szerelni:D
Meg megyek savage xl és egy hellfire barátom meg s-maxxal.
Jövőhét szombaton reggel 10-este 17-18-ig kint leszünk Reptéren az offroad pályán.
Én egy baja 5b-vel és egy hellfireval megyek barátom egy traxxas s-maxal.
Akinek van kedve csatlakozni az írjon!
Jövő héten kinek van kedve csapatni fenn a köztemetőnél lévő bmx pályánál?
2-en mennénk eddig, ha van kedve estleg valakinek jönni, az írja meg, hogy mikor lenne jó neki. Nekünk bármikor jó, mert őszi szünet van (hála istennek )!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban