Hát igen egy buggynál! Csak az elöbb nem értettem hogy a savage-nél hogy áll öszefüggésbe a két dolog!
De amugy baja lehet ettől te mit gondolsz!?
Szerintem akkora hőtágulás nem éri hogy bajt okozon meg max az olaj meghigul..
_________________ Ádám46
reechee
RCOR Star
Igen! De kissebb baleset után kénytelen voltam leszedni a münyag difivédőt (skidplate ) azután éreztem hogy meleg!
Egyébként azt áruld el hogy miköze van a motrnak ahoz hogy meleg az első difi (a hajtáson kívül) ?
A rendes alvázas autónál (buggy, truggy) a motor iszonyat hőt lead az alvázon is. Ilyen 30-35 fokos külső hőnél egy keményen kergetett autó egész alja meleg, nem kicsit. Valamint a motorhoz elég közel van a difi és ott minden melegszik. A vevőakksim elég meleg volt mikor kivettem hétvégén 1 óra csapatás után. Ennyi csak.
Igen! De kissebb baleset után kénytelen voltam leszedni a münyag difivédőt (skidplate ) azután éreztem hogy meleg!
Egyébként azt áruld el hogy miköze van a motrnak ahoz hogy meleg az első difi (a hajtáson kívül) ?
_________________ Ádám46
reechee
RCOR Star
Nekem a savageba is meleg volt.. me megtudtam fogni de meleg volt!
Olaj lehet benne? Én szétszedném és megnézném mivan vele biztosat csak akkor tudsz..
A savage-ben hogy volt meleg mikor az nem is az alvázon adja le a motorhőt mint egy buggy vagy truggy, hisz annak ugye nincs is alváza, csak oldalváza.
Én savageztem pár évig, úgy emlékszem az a lap amin a motor csücsül nincs is összeköttetésben külső difiházat tartó bulkhead-el csak az oldalvázzal. Ráadásul a difiházat fedő alu lapot még egy műanyag skidplate is fedi.
Nekem a savageba is meleg volt.. me megtudtam fogni de meleg volt!
Olaj lehet benne? Én szétszedném és megnézném mivan vele biztosat csak akkor tudsz..
hali az lenne a kérdésem hogy ma mentem a tropymmal 1 tankot és a végén meg fogtam az alját a difiknél és az elsöt megtudtam fogni de a hátso nagyon meleg volt ez normális dolog?hogy hogy ijen meleg lesz?és az elsö nem?
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy 1/8-as robbanós buggyba milyen olajat kel tenni a difikbe mármint milyen arányba ?Tehát előre középre és hátra milyet érdemes tenni?
Sziasztok,
van-e esetleg valakinek tapasztalata, hogy a HongNor X1cr torsen difi jó-e a HoBao Hyper7-hez? Van ahol azt mondják, igen, van ahol nem. A lényeg, hogy tett már valaki ilyet HoBaoba?
difi belsejét/külsejét az elhasznált olajtól zsírtól mivel érdemes pucolni?
hello
Én a féktisztítót ajánlom nagyon gyorsan és egyszerűen segít a problémában. Csak egy baj van vele mégpedig majdnem egy flakon mire kimosol vele egy difit viszont gyors és egyszerű
üdv
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban